Milyen lény volt ez? Bővebben lentebb.
Érdekes élményeid voltak.
Szerintem a fekete alak lehetett szellem, vagy akár földönkívüli lény is.
Aki pedig a neveden szólított, valószínű, hogy szellem volt... de nem biztos, mer írtad, hogy melegséget éreztél, ami inkább angyalra utal.
Velem is történtek hasonló esetek.
Nem lehet, hogy álmodtad?
Nekem többször volt már olyan élményem, hogy este, az elvalvás határára kerülve hallottam, hogy a nevemen szólítottak. Akkor már mindenki más aludt, és nem beszéltek álmukban a családtagjai, szóval ők sem lehettek. Általában fiatal lány hangját hallottam, emlékeztetett egy osztálytársaméhoz, vagy iskolatársaméhoz, ilyesmi.
Na most azt tudni kell, hogy amikor már félálomban vagy, akkor nagyobb az esélye az ilyen "álmoknak", amit aztán reálisnak érsz meg. Lehet fel is kelsz a hatására. Máskor, 2-3 éve például mikor ugyanilyen állapotba kerültem, azt "álmodtam" hogy egy magas, sovány, kopasz-szerű árnylény beront a szobába, és néz rám, ahogy ott alszom. Úgy megrándultam ennek a hatására, hogy felkeltem.
És azért tegyük hozzá, hogy a sötétség az emberi nembe mindig is félelmeket táplált, és a félelmek hajlamosak testet ölteni a képzeletünk által. Én például néha még az árnyékoktól is szívrohamot tudtam kapni. Szóval mindenbe mindent bele láthat az ember félelmében. Ha ez még hittel is társul, vagy bármiféle félelmetes létezésének tudatával vagy feltételezésével tudat alatt is gerjeszted ezeket. És például nem hiszek a szellemekben, és egyéb entitásokban, de ha sokat olvasok róluk, már a hátam mögé kapkodom a fejem, mert úgy "érzem" hogy van valami a szobában. Természetesen semmi sincs, de a sok "élmény" amit az emberektől olvasok, akkor is hatással van rám, ha meggyőződésem, hogy amit mondanak, arra racionális magyarázat van.
Szóval érted. Sötétség+képzelet kombó fűszerezve hittel és a legtermészetesebb dolgok is misztikummá avanzsálnak.
galléros reptoid.
viccet félretéve én egyszer azt láttam, hogy egy alak áll anyám ágya előtt. aztán eltűnt.
de hallottad is hogy motoszkált, szóval vmi tényleg lehetett.
nem lehet h betörő?
bár én hirtelen majomra gondoltam, de kétlem hogy a dzsungelben laksz.
Szerintem tarts kéznél egy fényképezőt, arra az esetre ha hallod hogy vmi zörög. ha meglátod csíz, aztán kész a sztárfotó arról az alakról..
az is lehet hogy szellem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!