Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen lény volt ez? Bővebben...

Milyen lény volt ez? Bővebben lentebb.

Figyelt kérdés
Egyszer este felkeltem vmi zajra. Odanéztem a sarokba és ott motoszkált valami. Nagy volt, fekete, és emberi alakja volt. Nagyon megijedtem elkezdtem kiabálni mamámnak. Mire odaért ez a lény csak úgy eltűnt egyik pillanatról a másikra. Volt már hasonló eset. Ez kb 1 évvel előtte már nem tudom pontosan. Ültem a kanapén, vele szembe van egy ajtó. Láttam hogy elmegy előtte valaki. (Ugyan olyan fekete lény) Kimentem a konyhába ahol anyám és mamám beszélgettek. Megkérdeztem ki volt kint az udvaron. Azt mondták egyikük sem. Visszamentem a szobába és odamentem az ajtóhoz. Az ajtómon van egy redőny. Láttam hogy az le van húzva. Tehát semmiképp nem láthattam volna hogy kint elmegy valaki. Ez max belülről. Pedig biztos ott volt valami. Meg még volt egy furcsa eset kiskoromból kb 4-5 éves lehettem és még mindig emlékszem rá. Anyukámmal aludtam. Én a fal mellett. Mögöttünk volt egy ablak. A fal felé voltam fordulva. Egyszer hallottam hogy az ablak felől valaki a nevemen szólít többször. Mély férfi hang volt. Nem mertem oda nézni. Egyszer nagy melegség árasztotta el a testem. Hát kb ennyi durvább élményem volt. Vélemények? Nem vagyok elmebeteg meg ilyenek. Ja és utálok itt lakni mindig úgy érzem hogy nem vagyok egyedül. És elég gyakran kínoznak rémálmok is. Volt már olyan kb 14 éves koromba hogy egy évig minden este rémálmom volt. Szörnyű volt. 21/L
2012. máj. 8. 11:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

05-08 18:09

A démonok nem tesznek ilyet kivéve talán ha előző életében kapcsolatban állt vele, esetleg az őrződémonja volt vagy nem tudom.

Jah meg az elején volt valaki aki angyalt említett, annak a válaszom hogy a rémálmokért ő lehet a felelős de szerintem nem tolnák a pofájukat erre a létsíkra.

2012. máj. 13. 06:48
 22/24 Sal17 válasza:
egyet ertek az elozovel de en egy ghoult meg szamitasba vennek,ok amolyan vampir felek.csak ezek sokkal mereszebbek es nem tudnak iranyitani,annal inkabb osonni
2012. jún. 23. 02:07
 23/24 anonim ***** válasza:
sal te ezt komolyan is gondolod?
2012. jún. 23. 03:22
 24/24 anonim ***** válasza:
Nos ez lehet szellem,démon vagy a The Rake (figyelő http://www.youtube.com/watch?v=AY-uT081I7w)
2013. jan. 17. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!