Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen lény volt ez? Bővebben...

Milyen lény volt ez? Bővebben lentebb.

Figyelt kérdés
Egyszer este felkeltem vmi zajra. Odanéztem a sarokba és ott motoszkált valami. Nagy volt, fekete, és emberi alakja volt. Nagyon megijedtem elkezdtem kiabálni mamámnak. Mire odaért ez a lény csak úgy eltűnt egyik pillanatról a másikra. Volt már hasonló eset. Ez kb 1 évvel előtte már nem tudom pontosan. Ültem a kanapén, vele szembe van egy ajtó. Láttam hogy elmegy előtte valaki. (Ugyan olyan fekete lény) Kimentem a konyhába ahol anyám és mamám beszélgettek. Megkérdeztem ki volt kint az udvaron. Azt mondták egyikük sem. Visszamentem a szobába és odamentem az ajtóhoz. Az ajtómon van egy redőny. Láttam hogy az le van húzva. Tehát semmiképp nem láthattam volna hogy kint elmegy valaki. Ez max belülről. Pedig biztos ott volt valami. Meg még volt egy furcsa eset kiskoromból kb 4-5 éves lehettem és még mindig emlékszem rá. Anyukámmal aludtam. Én a fal mellett. Mögöttünk volt egy ablak. A fal felé voltam fordulva. Egyszer hallottam hogy az ablak felől valaki a nevemen szólít többször. Mély férfi hang volt. Nem mertem oda nézni. Egyszer nagy melegség árasztotta el a testem. Hát kb ennyi durvább élményem volt. Vélemények? Nem vagyok elmebeteg meg ilyenek. Ja és utálok itt lakni mindig úgy érzem hogy nem vagyok egyedül. És elég gyakran kínoznak rémálmok is. Volt már olyan kb 14 éves koromba hogy egy évig minden este rémálmom volt. Szörnyű volt. 21/L
2012. máj. 8. 11:48
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy betörő volt. És nem, nem dzsungelben lakok. Amúgy gondoltam arra is hogy alvásparalízis volt. De tudtam mozogni is meg beszélni is. Bár volt már részem alvásparalízisbe is de meg tudtam különbözteti a valóságtól. És légyszi tényleg csak normális válaszokat. Menjetek máshova trollkodni és poénkodni.
2012. máj. 8. 14:29
 12/24 anonim ***** válasza:

6-os válaszoló vagyok. Tényleg csak segíteni akarok.

Szóval nekem ez az elméletem, és a legtöbbször helyt áll, amit mondok. Esetleg lehetett hallucináció szerűség is. Kiskoromban nekem olyan is volt. Nem konkrétan szörnyeket láttam a sötétbe, épp ellenkezőleg, nem találtam a helyem. Elindultam az egyik irányba, és bárhogy próbáltam kitapogatni a falat, csak nem volt meg. Pedig sokat mentem előre, és sehol se volt a fal. Mintha eltűnt volna. És nagyon másba sem ütköztem, de biztos otthon voltam, a padlószőnyegről éreztem. Aztán valahogy visszamásztam az ágyamba, magamra húztam a takarót, és nagy szívdobogások közepette el próbáltam aludni. De most gondold el. Kisgyerekként sehol sem találom a falat, pedig ha megtaláltam volna, akkor annak mentén elindulok az ajtóhoz. Tök "para" volt az egész. Ez is valami hallucinációféle lehetett, vagy érzékelés kiesés, stb.

2012. máj. 8. 14:39
 13/24 A kérdező kommentje:
hát akkor lehet megőrültem :D az első eset amit leírtam kb másfél éve történt. és azért nem voltam épp kisgyerek. de biztos van rá racionális magyarázat. na mind1. mostanába nem történt semmi ilyen.
2012. máj. 8. 14:42
 14/24 anonim ***** válasza:

Gyerekkorban élénkebb az ember fantáziája, és még éretlen, így tényleg még az ágy alá is mumust képzel. :)

Én 18 éves voltam, amikor a "magas, sovány, kopasz-szerű árnylény berontott a szobába". Tehát vannak életkorok, amikor előjöhet hasonló.

Vagy vegyük az idősebb embereket. Náluk is előfordul, hogy nem úgy látják a dolgokat, vagy olyat látnak valamibe, ami nincs ott. Szóval amikor még a gyerekek nem tudják felmérni a dolgokat, és amikor már tompul a felismerés, érzékelés, stb. idős korban, ezek a veszélyesebb időszakok, de a te korodban, meg középkorúként ilyenek nem fenyegethetnek alap esetben. :)

2012. máj. 8. 14:49
 15/24 anonim válasza:
Szia, nekem volt, hogy elaludtam, a barátom még gépezett, tehát világos volt. Felébredtem és egy repkedő valamit láttam magam előtt. Olyan volt, mint egy kolibri. Pár mp-ig néztem, hogy mi ez, azt hittem, egy molylepke. Szép lassan elhalványult és eltűnt. Neked is ilyesmi lehetett, csak ha egy alakot látsz, az ijesztőbb. Szerintem ilyenkor még nem tértél magadhoz teljesen és az álmodból látsz dolgokat.
2012. máj. 8. 15:41
 16/24 anonim válasza:
14:39-es: Ilyen velem is volt már régen, elég sokszor. Nagyon durva.. Olyan is volt, hogy felkeltem, az ajtó az ágyammal szemben volt, elindultam előre, és nem az ajtó volt ott, hanem a fal, aztán meg nem tudtam, hogy hol vagyok, és alig találtam vissza az ágyamba.
2012. máj. 8. 16:32
 17/24 anonim ***** válasza:
"Nagyon megijedtem elkezdtem kiabálni mamámnak."---no comment :D
2012. máj. 8. 17:37
 18/24 anonim ***** válasza:
Én is szellemre vagy démonra tippelnék. Menj el egy látóhoz vagy médiumhoz!
2012. máj. 8. 18:09
 19/24 anonim ***** válasza:

17:37

Miért no comment, hogy kiabál az anyukájának? Képzeld, én is csak annyit tudtam kinyögni, hogy "Anya", mikor láttam valamit az ágyam végében. Pedig felnőtt nő vagyok. Egész eddigi életemben ő védett meg, mitől ciki ha ösztönösen őt hívjuk?

Kedves kérdező, szerintem az illető alak földönkívüli lehet. Azok szórakoznak ezzel, hogy jönnek aztán mennek.

2012. máj. 9. 10:36
 20/24 anonim ***** válasza:

Hát talán egy szellem lehetett aki azon a helyen halt meg vagy ha tudja a neved akkor ismerhetett téged , előző életekből akár. A legjobb ha meghallgatod vagy megszólítod hogy mit akar és miért van ott.

Ha csak te látod akkor valószínű hogy előző életedből ismered.

2012. máj. 13. 06:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!