Szellemek lehetnek?
Minden reggel, kb. fél órát töltök a fürdőszobában, korán reggel, és olyankor még mindenki alszik. Mégis nagyon gyakran előfordul, hogy lépéseket hallok a folyosóról. Múltkor kimentem jó reggelt kívánni, de nem volt kint senki.
Meg mikor egyedül vagyok itthon, bekulcsolom a bejárati ajtót, és magamra csukom a szobám ajtaját, de akkor is hallom hogy lépkednek, vagy mintha kinyílna a másik szoba ajtaja.. Volt olyan is, hogy elmentem fürdeni, kikapcsoltam a tv-t, de mikor kimentem a szobámból vissza kapcsolódott... Szellemek lehetnek? Nem vagyok elmebeteg szóval légyszi normális válaszokat kérek :|
Nem hiszem hogy pedomaci, olvasni már tudok, öreg vagyok hozzá. :DD
Hát nem olyan régen, április körül egy "jóbarát" megunta az életét :| már ha ilyesfélére gondoltál.. Ha pedig mondjuk ő az, nem tudom hogy milyen okból teszi:|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!