Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Azok, akik tényleg elhiszik...

Azok, akik tényleg elhiszik Isten létezését, milyennek képzelik el?

Figyelt kérdés
2012. máj. 26. 21:59
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
mamira ne figyeljetek, ő egy jehovás
2012. jún. 6. 11:08
 22/37 anonim ***** válasza:

21/21 honnan szeded ezt a marhaságot hogy én jehovás lennék.

Tudod te miben hisznek a jehovások? minden marhaságban!

Én pedig épp ellenkezőket írtam ime ezeket

"miért fontos minél tovább élni, anélkül hogy bármiféle mesébe ringatná magát, mint mennyek országa, személyes Isten vagy épp alvilág és ördög marhaságokban."

Egy valódi jehovás már kirekesztene ezért a gondolataimért még a világból is.

2012. jún. 6. 23:31
 23/37 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező. Másold be a googl keresőbe ezt a fejezetet

4.f.Miért akarunk hinni, vagy szükséges-e hinni egy láthatatlan Létben?

S választ kaphatsz arra, miképp hittek emberek és szükséges-e hinni egy Teremtő Erőben.

Ahhoz hogy megérteni tudd egyáltalán az Isten nevezetű fogalmat értenek kell hogy Te az élő minek köszönhetően vagy olyan amilyen-- gondolkodni képes anyagi lét.

Egy dolgot mindenképp ajánlanék-- soha ne misztifikáld se az életet se az Isten fogalmat-- mert egyik se valami varázslatos létezés hanem, nagyon is fizikai és a fizika törvény szerint létező.

Akár az életről van szó mint atomok és energiák alkotta tudatossá vált anyagforma, akár azt vezérlő lélek akár a mindent teremtő Isteni Energiát szeretnéd megérteni.

Létező de csak a Földünk egyik" lélek" Energiája. Nem valamiféle misztikus személy-- Nem jó és nem rossz, nem fog segíteni, de nem is ítélkezik az élet felett. Energia slussz-passz!!!

2012. jún. 7. 08:59
 24/37 A kérdező kommentje:
hjaj.. olyan sokat írtatok, főleg mami, hogy nincs idegem elolvasni mind..xd amúgy lehet, hogy kicsit félreértettél.. én nem akarom megérteni Isten létezését.. pontosan azért, mert egy kicsit sem hiszek benne és biztosra mondom, hogy nem is fogok.. én megtéríthetetlen vagyok, ezzel kár próbálkozni... ez csak egy kérdés volt, hogy milyennek képzelik azok, akik elhiszik..
2012. jún. 7. 21:52
 25/37 anonim ***** válasza:

mi érdekest találsz abban, hogy ki miképp fantáziál?

ehhez nem kell kérdést feltenni, elég ha beleolvasol a különböző vallásos szövegekbe és megtudod.- mivel azt kajálja minden hívő.

2012. jún. 8. 08:27
 26/37 A kérdező kommentje:
annyira nem érdekel az egész, hogy hívős cuccokat olvasgassak.. csak egyszerűen érdekelt, milyennek képzelik el a legtöbben.. ez most akkora nagy baj??:D
2012. jún. 8. 11:40
 27/37 MarySue ***** válasza:
Ősz hajú/szakállú, fehér a ruhája, és jófej, érti a tréfát, de szigorú is, ha kell.
2012. jún. 8. 12:01
 28/37 anonim ***** válasza:

Ja latod en is erre akartam ramutatni a kepekvel meg mivel...

tudtam hogy a kerdezo mire vagyik

de Mami meg csak leblamalott engem, nem ertettem miert gyakorolja rajtam ezt azt a hajcihot

An ilyenek kepzelem el

[link]

2012. jún. 9. 17:27
 29/37 anonim ***** válasza:
Tudod kérdező nem baj hogy ez érdekel, csak szerintem nem jó ha fiatal vagy, hogy a bigottak gondolataival, még rosszabb fantáziálgatásaival töltsd meg a fejedet.
2012. jún. 9. 20:06
 30/37 anonim ***** válasza:

Jovagyma Mami

ma te anyira vagy ezzel a valasval...

o azt kerdezte hogy milyennek nez ki isten, csakhogy lehet nem kulalakra ertette

ugyhogy gondolt el hogy az erdobe vagy a kulipinytoba es a kakabelo srac veget nagy duhajkodas es kej utazas,

szerinted ott hogy nyilvanul meg? ott kol am a segitsegg?

Szerinted kell a viskoba?

2012. jún. 9. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!