Hol lehet találkozni igazi unikornissal?
Figyelt kérdés
2012. máj. 19. 14:41
21/38 anonim válasza:
Már sehol, mert reptoidok elvitték mindet :P
23/38 tomy88trance válasza:
Fúúú ,de pihentek vagytok :D Nem baj jól indult a reggelem :P Egyébként sehol, sajnos az unikornis is csak fantázia szülemény, akárcsak a kentaur vagy a minotaurusz ,nem léteznek. Nagyon durva amúgy az unikornis nagyi ,olyan mint,ha sz*r folyna ki a homlokán :S
24/38 anonim válasza:
ott találkozhatsz vele, ahol Istennel! egyik sem létezik, mindegyik a fantázia szüleménye. mindig azt mondom a hívőknek, hogy ha te hiszel Istenben, akkor én elkezdem építeni a váramat az unikornisok és sárkányok támadása ellen.
tök logikus: -egyikre sincs bizonyíték. -de ellenbizonyíték sem. :) szóóval, ugyanaz a helyzet, kedves unikornis-hívők!
25/38 anonim válasza:
26/38 anonim válasza:
tudod én úgy hallottam hogy éjjelente a segglyukadon keresztül mindig kimászik egy unikornis .lesd meg! hátha megtalálod!
28/38 anonim válasza:
Hát nem tudom... Nincs bizonyíték rá hogy ilyen létezik, de a tudomány a mai fejével létrehozhat ilyet... De az is lehet hogy a földon kívül élhet ilyen... Ameddeig ez nem bizonyosodik be, addig nincs bizonyíték...Szerintem ne reménykedj!
29/38 anonim válasza:
Összesen egy pár unikornis volt, de az egyiket lelőtték, a másik meg ejbuldokolt, mert megutálta a világot. Kerül mindent és mindenkit, ezért nem lehet találkozni vele - de azért megpróbálhatod. A szivedben lakó szeretet vezethet el hozzá - arra még előjön nagy gyanakodva
30/38 anonim válasza:
Egyszerű: a lényeg, hogy az év legrövidebb éjszakájának eljövetelekor menj föl a Gellért hegyre és szakíts le 3 szálat a Szabadság szobor hold felé néző felének tövéből növő varázs-fűből. Ezeket keverd össze némi cukorral (egy-két kanál)és tedd be két kenyér közé. Az egészet kend be padlizsánkrémmel és fogpiszkálóval szúrkáld bele a neved és hogy PONTOSAN hol és mikor akarsz találkozni vele. Ezután a megadott időben menj el a leírt helyre és ott lesz! Ja, és a lányokat jobban kedveli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!