Mit tudsz Luciferről, a fényhozóról?
Írj róla bővebben!
Köszi!
Köszönöm a válaszokat, de ne haragudjatok
ne itt beszéljétek ezt meg, hanem privátba,
mert így feleslegesen tettem fel a kérdést!
Jó? Köszi és bocs!
Egyébként azon a "pistikés" szövegen
jót nevettem! ott a pont!! :))) :DDD xDDD
Hát tényleg feleslegesen tetted fel a kérdésedet, mert attól függetlenül hogy fiatal vagy eléggé butácska.
Tudod ha hozzád hasonszőrűektől vártál jó választ, vagy egy babonás véntől, akkor valóban kár volt rád fecsérelni egyetlen szót is. Te és a pistikés válaszoló épp olyan bigottakká váltok, mint a templomba járó, vagy meditálgató sok eszement öreg.
Minden jót a középkori sötétségben.
Nahát.. ez meg mi volt?! o.O
Nálatok így szokás beszélni a másikkal?
Nem lehetsz valami kulturált ember, barátom!
Ha meg értenéd a viccet, akkor
nem lennél ekkora hülye, mint
amekkora vagy... :P byebye...
"Nem házasságtörésből születtünk, egy atyánk van, az Isten."
Jn 8.42
Jézus ezt válaszolta: "Ha Isten volna az atyátok, akkor szeretnétek engem. Mert az Istentől való vagyok, tőle jöttem. Hisz nem magamtól jöttem, hanem ő küldött.
Jn 8.43
Miért nem értitek a beszédemet? Azért, mert nem vagytok képesek meghallani a szavamat.
Jn 8.44
János 8:41,A sátán az atyátok, és atyátok kedvére igyekeztek tenni, aki kezdettől fogva gyilkos, nem tartott ki az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor hazudik, magából meríti, mert hazug, és a hazugság atyja.
Jn 8.45
Mégis, bár az igazságot hirdetem, nekem nem hisztek."
Már nem fényhozó...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!