Mit tudsz Luciferről, a fényhozóról?
Írj róla bővebben!
Köszi!
20/20 igaz ilyen formán van írva, mert azt akartam, hogy a valósághoz legyen közelebb-- egy kávé mellé-- az hogy kék betű-- nem minden oldal kék csak azok amelyek a transzcendens gondolatokkal vagy azzal kapcsolatossal foglalkoznak.
Az hogy nagyok a betűk az pedig azért van mert a látásom sajnos vagy jó vagy alig látok-- betudható a 70 évemnek és a szürke-hályognak-- amit ismételten gyógyítok-- akkor látok egy pár napig.
elolvasni nem kötelező-- így is van havonta 5-6000 ezer olvasom és nagyon sokan le is töltik-- különösen az öngyógyító technikák miatt, vagy mi várható a halál után kérdéseik miatt.
20/20 egyébként két blog van a másik nem ilyen színű és nem kávé fejléces.
ennek két fejezete;
2. fejezet. Létezni a Mindenségben
19. f. A két csodálatos lelkünk.
Persze ha nem vagy kíváncsi mi vár reád a tested halála után, akkor az más, akkor felesleges tényleg beleolvasni-- csak akkor miért vagy itt a kérdezők ilyen tartalmú feltett kérdéseknél?
a rövid lényegre törő válaszokat szeretem olvasgatni, illetve, hogy ki milyen hülyeségeket talál ki
például, hogy te 70 éves vagy, és a gyakorikerdesek-en válaszolgatsz természetfeletti lényekkel kapcsolatos kérdésekre
lehet, hogy van havi 5-6000 olvasód, de hogy nem olvassák tovább a 2. mondat után az halál biztos
23.- fogódzkodj meg, még le is töltik-- mert jelzi nekem a rendszer.
Sokkal élet közelibb gyógyítási gyakorlatokat írok le benne, mint az összes természetgyógyó.ezo gurú
Az hogy te nem érted az energia alapú élet létezését- az a fizika-elméleted hiányosságát mutatja.
Nem csupán érzékeltem és megtapasztaltam" dolgokat, de intenzív osztályon dolgoztam sokáig és a gyakorlatban használtam
23/ teljesen felesleges misztifikálni a természet törvényszerűségeit,
és még inkább helytelen a vallási maszlagokhoz kitalálni még több bugyutaságot
rendben van, ha van aki letölti, olvassa, és ettől megnyugszik, mert azt gondolja tudja mi lesz a halál után, akkor jó
ez egy 69-70 évestől így is szép teljesítmény (mármint, hogy rendszeresen bejegyzéseket ír egy internetes honlapon)
ezért is nehéz elhinni, hogy az oldalon a képen látható személy készítette a blogot
Aki a képen látható az akkor 60 volt és csak ez a kép van a memóriában jelenleg. mivel a nyomtató kipurcant és a régi számgép is. Ezt is az kisebbik unokám laptopján találtam, ez tettszett neki ezt tette fel magának a laptopra.
ha majd jó lesz a nyomtató akkor kicserélem mostanira-- de tudod épp gyógyító képességemnek köszönhetően-- még ma se vagyok ősz és még hosszabb a hajam. Az igazság az ha hasonló korúakkal jövök össze véletlenül, ismeretlenül-- soha nem szoktam reklámozni a koromat-- mert rosszul esik másoknak amikor kiderül hogy még idősebb is vagyok náluk és fiatalabbnak ítéltek-- szóval hallgatok.
Ha feltesznek egy kérdést bárhol, és én tudomást szerzek róla, ha ismerem a választ, válaszolok, ha nem ismerem a választ, nem reagálok.
A babonaságot pedig nem kultiválom, a hazugságot azt pedig gyűlölöm, különösen ha a fiatal korosztályt mérgezik meg vele.
Az én unokáim nem imádkoznak, nem foglalkoznak semmiféle szellemi tévhitekkel. Csak az élere készülnek hogy Emberekké válhassanak és boldogulni tudjanak majd.
tudod 27/29 --a blog nem arról szól mi lesz a halál után hanem főleg arról miképp lett az élet, mitől élő az élő és miképp kellene szépen élni, vagy miképp válhat valaki egészségessé saját öngyógyító technikákkal. Vagy miért helytelenek a mostani böjtök, és az egyre szaporodó vallásos, vagy babonás téveszme.
Választ kaphatsz arra kérdésre hogy mi vagy Te és hová születtél... s rámutatok arra, hogy mennyi téves információt tömnek a felnövekvő ifjúság fejébe
16.f.Az Ember
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!