Mit tudsz Luciferről, a fényhozóról?
Írj róla bővebben!
Köszi!
Kérdező-- A fényt a Napunk biztosítja-- nincs fényhozó-- De nem igaz se a mennyek-országa se az angyalok, se a fénylények, se az alvilág se Lucifer-- mind fantázia dús mese-
Mennyi idős vagy Rózsaszin-- mert bővebben csak akkor tudom miképp fogalmazhatok feléd bármit, hogy érthessed.
Köszönöm a válaszokat! Provokatív kérdésekre nem válaszolok!
A véleményeteket tartsátok meg magatoknak!
Rózsaszin-- keress rá egyenként ezekre a fejezetekre és akkor megérted miért írtam azt hogy nem létezik Lucifer
19. f. A két csodálatos lelkünk.
57.f. Összeesküvés elméletek? Megtévesztések vagy manipulálásotok?
87.f. Evolució és fejlődés. Mondd csak picinyem....
60.f. Szeretet, szerelem, barátság, és elmúlás...
Mondanám énis az igazat csak sokan nem birnák elfogadni, szomorú dolog.
Bibliában mocskon és szennyen kivül semmit nem találsz róla ami igaz.
Olyan hely az interneten ahol igaz dolog van róla meg túl kevés ahghoz hogy megtaláljátok
Akkor ha kíváncsi vagy kérdező, akkor keress rá erre a fejezetre
92.f.Komolyan érdekel az igazság?
ha nem ilyen "Pistike" formázással lenne írva az oldalon, félkövér, dőlt betűvel (!), kék színnel, fehér/sárga háttérrel, akár el is olvasnám
sosem értettem ennek mi értelme van... (ettől még nem lesz több látogató, sőt)
hihetetlenül zavaró, és nincs kedvem átszínezni vagy átmásolni word-be, csak azért, hogy elolvassam valaki írását
értem én, hogy meg akarja mutatni mennyiféle formázási parancsot ismer, de véleményem szerint szánalom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!