Ti már idéztetek meg Démont? Vagy szelemet? Mi történ? ÉS legfökébb hogy kel?
Sziasztok én egy 14-éves lány vagyok sokat vagyok egyedül ithon .
És ara gondoltam hogy szelemet kéne idéznem .
legalább nem lennék olyan sokat egyedül .
Ti már idéztetek meg valakit .
Ismeritek a sötét mágiát ?
Idéztetek már meg valakit ?
Hogy kell segítsetek .
Mire van szükségem hozzá.
Vagy van itt Sátánista ? Akik ilyeneket csinál .
Várom az ötleteket
Nincs olyan, hogy ártatlan idézés.
Mindig kell valamilyen árat fizetni, és sosem garantált a várt eredmény.
Minden ilyen hívás, idézés kaput nyit. Hogy azon mi jön át, függ a rituáléktól, az idézőtől. Egy gyenge idéző, még jól végzett rituáléval is olyan bajt szabadíthat el, ami miatt nem érdemes bele sem kezdenie, ha nincs tapasztalt segítője.
Ezen felül az idézések azokat a lényeket is vonzani kezdik, akik itt ragadtak, így egy ilyen kapu mindkét oldaláról komoly érdeklődést teremt.
A tv erősen ferdít.
Nem mondja el, milyen áldozatot igényel a papoktól, és hogy mennyi veszélye van.
Egy pap, aki ördögűzéssel, vagy ilyen elküldéssel foglalkozik, kockára teszi az épségét és a tudatát is. Kockáztatja, hogy megszállják, megölik, vagy megőrül, ráadásul nincs is túl sok ilyen papokból.
Ne játsz idézősdit. Vannak ártalmatlanabb dolgok is, amikkel próbálkozhatsz hogy a képességeid próbára tedd, és a kíváncsiságod is kielégítsd: jóslási módszerek, kis rituálék. Az idézés egyáltalán nem való egyedül lévő kezdőknek.
Kérdező: B+ te tényleg ennyire hülye vagy csak tetteted.?Oo Nem bírod felfogni hogy ez VESZÉLYES.?
#29 Kifejtenéd bővebben ezt az 'elalvás előtti kívánság' dolgot.?:3
15/L
(bele fogtok kötni a koromba, de én legalább tudok helyesen írni.xP)
Itt a recept:
-Keress egy papot
-Szenteltesd meg a házad így nem fog kírérteni ha rosszul sül
-Éjjfélkor legyen teljes sötétség és gyújts meg egy rakás gyergyát és egy Krisztus képhez imátkozz
-Így magadba mond el Krisztusnak mit akarsz csinálni és majd küld valami jelet ha nem írj privit
ELŐZŐ
De jegyezd meg ez nem játék ezért ne hallgass rám!!!!
De tényleg sose lehet tudni ne csinálj ilyet ne foglalkozz ezzel mert ez csak olyanoknak való akik már SZERINTEM feladták az áletük készen állnak meghalni mert ez ha rossz kezekbe kerül akkor nem csak magadra hanem másra is rá szabadítod!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!