Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ti már idéztetek meg Démont?...

Ti már idéztetek meg Démont? Vagy szelemet? Mi történ? ÉS legfökébb hogy kel?

Figyelt kérdés

Sziasztok én egy 14-éves lány vagyok sokat vagyok egyedül ithon .

És ara gondoltam hogy szelemet kéne idéznem .

legalább nem lennék olyan sokat egyedül .

Ti már idéztetek meg valakit .

Ismeritek a sötét mágiát ?

Idéztetek már meg valakit ?

Hogy kell segítsetek .

Mire van szükségem hozzá.

Vagy van itt Sátánista ? Akik ilyeneket csinál .

Várom az ötleteket

2012. ápr. 28. 16:05
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
89%

Nem érdekes hogy egyik olyan ember se tud írni, aki unatkozik, és szellemeket akar idézni? De most komolyan ha valaki unatkozik, rögtön a halottak világát kell zavarni? Nem kell elhinni, hogy meghalhatsz, nem kell elhinni hogy akármi lélek, szellem itt maradhat, majd meglátod hogyha bajod lesz belőle. Amúgy ha valaki annyira unatkozik tudom ajánlani ezt a weboldalt:

[link]

2012. ápr. 29. 18:48
 12/40 A kérdező kommentje:

Nem értem miért kell ide íri ha csak gunyolni akartok !

Mennyetek és máshol verjétek a nyálatokat !

Látom ti is unatkoztok , Ha nem hísztek benne akkor miért ebben a kategoriában nézelödtők ?

Lau köszönöm a megértő szavakat .

Én is sokat nézem ezeket a csatórnákat .

És azért gondoltam hogy szelemet idézek mert a mi házunkban sok idős ember halt már meg.

És bíztosan nekik is jó lenne valakivel beszélgetni .

Nagyon szeretnék paranormális lényel találkozni .

Továbbra is várom a NORMÁLIS VÁLASZOKAT .

Élményeiteket .

2012. ápr. 29. 20:11
 13/40 anonim ***** válasza:
92%
Figyelj, ebből nagyon nagy baj lesz! Hallgass ránk!!!!
2012. ápr. 29. 20:17
 14/40 A kérdező kommentje:

Miért lesz baj , ha esetleg gonosz lényt idéznék meg véletlen .

akkor az képes lenne bántani ?

Vagy miért lenne belőle baj ?

Nem igazán értem kifejtenéd .

Köszönöm

2012. ápr. 29. 20:28
 15/40 anonim ***** válasza:
65%

Te agyalágyult kisgyerek!!! Nem elég hogy nem tudsz helyesen írni, de olvasni, és szöveget értelmezni meg pláne nem!

Tudod mit?? idézzed csak a szellemeket, legalább elvisznek innen, és egy agylágyultal már kevesebb lesz!!!

2012. ápr. 29. 21:01
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
Igen, képes lenne bántani! Figyelj, nekem tökmindegy mit csinálsz, de ha megidézel valamit, és valami rosszul sikerül, akkor jusson eszedbe, hogy én leírtam, és előttem is rengetegen leírták, hogy IGEN LEHET BAJOD! Ha nem hallgatsz ránk, ez van, majd meglátod hogy nem érdemes a szellemvilággal szórakozni. Ők már meghaltak és ha esetleg az életen nem is volt nyugtuk a sírban legalább szeretnének.
2012. ápr. 30. 08:30
 17/40 anonim ***** válasza:
76%

Ja, és még néhány dolog:

1. Mi nem hiszünk a szellemvilágban, és mi unatkozunk? Hiszünk benne, éppen ezért próbálunk lebeszélni életed legnagyobb hülyeségéről.

2. Sok ember halt meg ahol élsz, és nekik is biztos jó lenne valakivel beszélgetni? Fejedre ejtettek születésedkor? Mint már leírtam a halottaknak nyugalom kell nem az hogy 14 éves semmittevők zavarják őket.

3. Sötét mágia? Sátánista? Erre már nem írok semmit inkább...

2012. ápr. 30. 08:42
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam az aki azt mondta, hogy ebből baj lesz.

Igen, tud bántani egy gonosz lélek, vagy bármi.Voltak olyanok, akik ebbe beleőrültek, és végeztek magukkal.Kérlek, ne csináld!!! Te is szeretnél áldozat lenni?? Hogyha nincs különösebb okod arra, hogy szellemet idézz, akkor kár ezt csinálni.Úgy látom, nem vagy tapasztalt ilyen téren, (én se) ezért inkább ne csináld.Hidd el, hogy nem marhaságokat hordanak itt össze ezek az emberek.

2012. ápr. 30. 08:50
 19/40 anonim ***** válasza:
52%
Sok szerencsét, remélem nem lesz semmi baj! (:
2012. ápr. 30. 12:16
 20/40 Napkiraly ***** válasza:
81%
fogsz még bőgni itt hogy mit csinálj a démonnal
2012. ápr. 30. 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!