Ti már idéztetek meg Démont? Vagy szelemet? Mi történ? ÉS legfökébb hogy kel?
Sziasztok én egy 14-éves lány vagyok sokat vagyok egyedül ithon .
És ara gondoltam hogy szelemet kéne idéznem .
legalább nem lennék olyan sokat egyedül .
Ti már idéztetek meg valakit .
Ismeritek a sötét mágiát ?
Idéztetek már meg valakit ?
Hogy kell segítsetek .
Mire van szükségem hozzá.
Vagy van itt Sátánista ? Akik ilyeneket csinál .
Várom az ötleteket
"Látod tudok helyesen írni te hülye Zsidó !"
Ezt pedig kikérem magamnak, és remélem tudsz erről a szabályról:
A gyűlöletkeltésért, MÁSOK SÉRTEGETÉSÉÉRT, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár.
Pietrosol -jól mondod !
Igazi hárpiák , ha valamibe bele tudnak kötni akkor rögtön megragadják az alkalmat hogy a másikat fikkázák .
Ezt a rengeteg rosszindulatú embert -.-"
Átrángatsz egy holtat( HA SIKERÜL) a világokat elválasztó szöveten, ami nemcsak megterhelő, de fáj is? Szerinted boldogan békésen akarnak majd beszélgetni?
Egy halottat más köt le, nem beszélgetni akarnak, hanem új életbe lépni. Lehet hogy már meg is tették, de emléktöredékekből visszaráncigálod őket?
Nézd, ezzel nem teszel nekik szívességet. Nem kedves hős leszel, hanem szörnyeteg.
JÁTÉKBÓL NEM SZABAD ŐKET ZARGATNI.
Ha lenne egy is akár közülük, aki szívesen beszélgetne, annál elég az, ha elalvás előtt megfogalmazol egy kívánságot feléjük, álmodban meg fog jelenni. Ez a legkönnyebb, legtermészetesebb közeg.
Van más gond is:
Ha egyszer elkezded a munkát velük, készülj fel hogy a házból átjáróház lesz a szellemeknek, ami vonzani fogja a démonokat is. Nem lesz többé nyugalma senkinek arrafelé.
De a tv-ben amit láttam ( ID ) Ott mindig vissza tudták küldeni a szörnyet pap segítségével ha muszáj volt ...
De egy ártatlan idézésből egyből átjáró lesz ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!