Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi a célja a Mecseki Lóembernek?

Mi a célja a Mecseki Lóembernek?

Figyelt kérdés
Gonosz vagy nem? Pécsi vagyok, a Mecsek-oldalban lakok és félek tőle, azért kérdezem.

2012. ápr. 9. 16:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Pécsre akarja telepíteni a Nibiru teljes lakosságát, a mecseki uránkészletek kitermelési jogáért cserébe a Mecseki Lóember Kozmikus Konzorcium kizárólagos forgalmazási jogot nyert, az Alpha Centauri-belieket fogja ellátni pécsi protonkesztyűvel, és Hunyadi keserűvízzel, amit arrafelé nagyra becsülnek, reptoid vakító hatása miatt.
2012. ápr. 9. 16:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Hogy nyerítsen.
2012. ápr. 9. 17:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
mecseki lóember, badacsonyi görényember, bogácsi menyétfejű rigóbéka, pilisszentkereszti molyember, mátranováki fanyűvő.. komolyan mondom elég feljönni ide napi 1-2* és könnyesre röhögöm magam.
2012. ápr. 9. 20:46
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
És akkor még a Nyírségi Borzemberről még nem is hallottál..
2012. ápr. 9. 23:06
 5/10 anonim ***** válasza:
és a budapesti gőteember? őt ki ne hagyjátok mert levágni ti kuki
2012. ápr. 10. 18:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Az hogy módszeresen bomlassza a rendet.
2012. ápr. 11. 11:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát állítólag ő lopta el gyurcsány szakdolgozatát a pécsi egyetem levéltárából.
2012. ápr. 11. 13:17
 8/10 anonim ***** válasza:

hogy ossze jöjjön a Pilisbodrogi Lepényf4szú Denevérrel,

meg egzetertek egy elottem megszolaloval hol marad a Gote mber '_"

2012. ápr. 16. 21:47
 9/10 anonim ***** válasza:
A célja, hogy Megtalálja a 3 erőkristályt, ami az erdőben van elrejtve, és ha megtalálta, elmegy a Pécsi-tóhoz és ott a három kristályt lerakja a tó 3 sarkára, hogy lehívja a földre, a 7 méteres, kecskefejű, görög, emberevő űrmacskákat, akik az emberek ki akarják pusztítani citromfacsarónak álcázott űrhajójukkal és lézerfegyvereikkel! Neked kell megtalálni a 3 kristályt és neked egy másik helyre kell elvinned a kristályokat, ami pécs legöregebb szőlőtőkéje! Ott össze kell törnöd egy Milwaukee Kango 545 S 5 kg SDS-Max fúró-véső kalapáccsal! Ha nem teszed 1 héten belül, a lóember megtalál téged, és elviszi az Xbox-odat!!!!! Légy óvatos, az erdő tele van Pusztaottlakai vérnyulakkal[amiket az 1700-as években telepítettek az erdőbe a rómaiak, mert nem szerették, hogy a mára már kihalt faj, a szemrákos, Mátyás király korából megmaradt harciszúnyog(amit az egyiptomi piramisépítők védelmezői használtak a harcokban) lelegeli a kannabisz ültetvényeket] De, ezeket meg tudod ölni: Kenj a ruhádra, sós csokit! Tudni fogod, hova kell menned, mert ha ránézel az égre, a felhők egy térképet fognak rajzolni minden órában! Vigyél magaddal iránytűt, és egy Playboy magazint, hátha unatkoznál, ja és egy okostelefont! Sok sikert, én egy számítógép mögül figyelem utadat, és ha elakadsz, kapsz egy üzenetet a telefonodra, amit 5 perc alatt meg kell nyitnod, vagy a telefon felrobban, és a Playboy magazin is vele megy, sőt az Xbox is felrobban!!!
2013. dec. 27. 23:35
 10/10 anonim válasza:
Nemrég beszéltem vele... Azt mondta készít egy hidegfúziós bombát, de lehet csak legelni akar.
2013. dec. 28. 17:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!