Most csengetett be hozzmám egy kisgyerek és azt akarta, hogy engedjem be, de nagyon rémisztően nézett ki és teljesen fekete volt a szeme ez mi lehetett begolyoztam?
Figyelt kérdés
én nem engedtem be hanem amint megláttam szinte már zártam is be a kaput de nemtudom h kihez forduljak ezzel, azota is borsodzik a hátam!2012. ápr. 7. 14:19
21/28 anonim válasza:
Felfordultam..., s megkérdeztem: "A Kérdezőt megette-é a fekete szemű gyerek, s most a Kérdező a fekete szemű gyerek?", de erre elsötétedett a szeme *.* végül a tekintete is -.-
Hol találok megnyugvást?
23/28 FöldreSzálltAngyal válasza:
Én is megkérdeztem egy hozzáértőt,hogy mik ezek..ő azt mondta földönkívüliek és soha nem lehet őket beengedni..vagy neked annyi..:/
24/28 anonim válasza:
És bunkómódon kérte vagy pedig kedvesen,mármint azt mondta hogy "legyenszives beengedni,vagy engedj be most azonnnnal!"mert ha bunkó módon akkor még belerugok eggyet és utána zárom be az ajtót
25/28 anonim válasza:
Még jó hogy nem vagy pedofil gondold el ha az lennél be engedted volna őket és megölted volna őket a fekete szemük miatt molesztálás közben XD
Lehet tényleg cigányok voltak és ki akartak rabolni az apjuk meg kint várt be engeded megetetted és jön az apjuk nem e láttad azt azt is be engeded az meg faszra húz XD
26/28 anonim válasza:
Itt ezen a linken rendelhetek ilyen kontakt lencsét és szívathatók másokat USA stylusban:) jó szórakozást!
28/28 anonim válasza:
Mert ha két fénylő kékszemű állít be az ajtódba, akkor mi van? Attól is berosálsz? Nem akarok senkit megbántani, de azok is emberek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!