Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Démon lehetett vagy micsoda?...

Démon lehetett vagy micsoda? (lent bőven)

Figyelt kérdés
Pár hónapja éjjel arra ébredtem hogy hatalmas nyomást érzek a hátamon és még a szőr is felállt rajta.. utána annyit éreztem h valaki nagyon mély hangon a fülembe súgja h "hol vagy?" nem válaszoltam úgy tettem mintha aludtam volna tovább.. utána csak annyit éreztem hogy lemegy ez a hatalmas nyomás rólam és annyit hallottam h nővérem ugyanebbe a szobába annyit mondd álmában h "Madridban"... mi lehetett ez? teljesen lecsapott közben a víz és remegtek a kezeim is. ez az eset óta többször is van olyan érzésem mintha nem lennék egyedül.. kérlek segítsetek hogy mi ez és hogyan szabadulhatnék meg ettől az érzéstől

2012. márc. 25. 15:04
1 2
 11/12 anonim válasza:

szerintem annyi történt hogy felébredtél pedig az agyad egy része még rem állapotban volt és ilyenkor vagy nem tudsz mozogni vagy csak részlegesen az érzékszervek ilyenkor nem úgy érzékelnek mint ahogy kellene lehet hogy nővéred pont akkor beszélt álmában

tudom mert velem is megtörtént már és nekem pl csak a bal szemem tudott mozogni kb három percig aztán felébredt a testem és minden olyan lett mint szokkott lenni

2012. márc. 30. 20:25
 12/12 anonim ***** válasza:

Három tippem van.

1. Utóálom volt a hang és a nővéred válasza is.

2. Úgy ahogy van álmodtad azt az éjszakát.

3. Szellem volt. (de az minek kérdezte hol vagy?)

Démon tutira nem lehetett, ők nem ébresztenek fel, álmodban könnyebben kommunikálnak veled.

2012. ápr. 1. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!