Miért ébredtem a konyhapadlón? Szellem lehetett?
A saját ágyamban aludtam el(emeletes ágy tetején)és reggel a padlón ébredtem a konyhában.
És csak annyira emlékszek h felkelek arra h eltűnt a takaróm,utána már a padlón találom magam.
Amikor a takaróm kerestem szuszogást hallottam majd matatást és a végén azt hallottam :ugyis lejön a takarójáért *gúnyos nevetés*(férfi hang volt kb 30 éves körül lehetett de nem volt nálunk egy férfi sem mert apa dolgozni volt külföldön)
Lehet, hogy alva járó vagy?! És csak álmodtad azt a férfi hangot, de valósnak tűnt...
Nem hinném, hogy szellem volt, vagy van ilyen idős ismerősöd aki meghalt vagy hasonlított rá?
Lehet
de az emeletes ágyról h jöttem le??
"többször beszélgettem a családtagokkal, volt, hogy telefonon is:D"
atyaég, és mit mondtál nekik? :)
5-ös vagyok
Teljesen normálisan beszélgettünk, válaszolgattam. Csak pl. ha megbeszéltük, hogy X felhív (hívott, is csak én aludtam, és így beszéltem vele), mivel erre nem emlékeztem, egész nap vártam a hívást, majd estefelé idegbetegen felhívtam, hogy jó, hogy így lehet rá számítani:D Aztán felvilágosított, hogy reggel kb 15 percig beszéltünk..megnéztem a hívásinformációt, és tényleg:D És nem ez az egyetlen eset. De általában tök értelmesen beszélek, csak az szokott feltűnni, hogy nem hangsúlyozom kellőképp, vagy kicsit üvegesek a szemeim:D
Egyszer a fogadott öcsém vitte fel a fenyőfára a barátnőm papucsát. Élőben láttam a műsort pedig csak cigizni mentem ki de sör nyitás lett belőle.
Elmontam neki reggel a sztorit hát nagyot nézett.
Lehet alvajáró vagy a hangra egyenlőre nem tok mit mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!