Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ti mit gondolotok a világvégér...

Ti mit gondolotok a világvégéről? Illetve erről az elméletről? (lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Eddig nem hittem világvégében, persze meteor becsapódás meg ilyesmi bekövetkezhet, de nem foglalkoztam vele. A minap viszont egy ismerősöm azt mondta a világvégéről (2012, legalábbis ő arra célzott) :

- Nem lesz világvége, csak 3 napra teljes sötétségbe borul a Föld. Az emberek olyanokat fognak látni, hallani, érezni, amiket eddig még soha, és jobb is, hogy nem! Az lenne a legjobb, ha mindenki átaludná. Félelmetes, furcsa dolgokat fogunk észlelni. Be kell majd zárkózni a házakba.

Megragadt bennem. Leginkább ez : "Olyan dolgokat fogunk látni, amit emberi szem még nem látott és talán jobb is."

Nem félek tőle, vagy ilyesmi, csak érdekel a téma, minden természetfeletti téma érdekel és most ez felkeltette a figyelmemet. Ti mit gondoltok erről? Igaz lehet? Ha igaz, szerintetek miket látnánk? F/21

2012. márc. 24. 13:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Amióta olvastam Az Út-at egyre többször gondolkodom el azon, hogy milyen lesz majd a világ vége. Ami egyszer élt, az egyszer meg is fog halni. Ez vár mindenképp az emberiségre is. Lehet, hogy nem szépen lassan,hanem az egyik pillantról a másik után hirtelen eltűnünk a világegyetemből.

Ahogy ez a föld öregszik, az általunk ismert élet is öregszik. Lehet, hogy mi vagyunk a világ egyetlen értelmes lényei, de lehet, hogy már volt, vagy lesz hozzánk hasonló élet, hiszen a világ több Mrd éves és még sok Mrd évig lesz is.

Én ezt gondolom a világ végéről, ha szembe jut :)

Én 2012-őt nem veszem komolyan, túl sok ehhez hasonló "világvégét" éltem már túl.

2012. márc. 25. 17:51
 22/29 Tedzsasri ***** válasza:

Vilag vege lesz, de meg nagyon messze van.

Ez a Bhagavad Gitaban le van irva.Es mar volt is vilag vege,de mindent mindeg ujrateremt ISTEN.De mi emberek allatok minden eloleny ...vagyis mi a lelkek,mert mi lelki lenyek vagyunk csak tevesen azonositjuk magunkat ezzel a testtel,mi mint lelkek sose nem halunk meg orokke elunk.

AKKOR MITOL FELUNK????

2012. márc. 26. 17:16
 23/29 yossarian44 ***** válasza:

"Ez a Bhagavad Gitaban le van irva.Es mar volt is vilag vege,de mindent mindeg ujrateremt ISTEN.De mi emberek allatok minden eloleny ...vagyis mi a lelkek,mert mi lelki lenyek vagyunk csak tevesen azonositjuk magunkat ezzel a testtel,mi mint lelkek sose nem halunk meg orokke elunk."

Ja, a Gyűrűk Urában mást írtam.

Mindkettő mögött ugyanannyi bizonyíték áll.

2012. márc. 26. 22:53
 24/29 yossarian44 ***** válasza:
*írtak.
2012. márc. 26. 22:54
 25/29 anonim ***** válasza:

Erre a kérdésre két "nagyon okos" válaszadó fajta létezik, ahogy eddig láttam (nyílván én sem vagyok tökéletes). Az eggyik aki valóban komolyan veszi ezt az irdatlat ökörséget, mintha egy 5 éves óvodás lenne aki fél a mumustól a sötétben de annak rest utánna nézni valójában mi ennek a hiresztelésnek az alapja.

A másik a kocsmastílusu agyonművelt: "höhö há ha lesz akkor jól leiszom magam azé előtte" vagy "hö ez baromság".

Az igazság az hogy az egész a maja naptáron alapul, mely állítólag a mi Gergely naptárunknál is pontosabb. A maja naptár egy 2000 ezer éves ciklus végét jelzi (tehát már több ilyen "világvége" is volt) de NEM VILÁGVÉGÉT. Az asztrológusok emlegetik többek között a vízöntő korszakának eljövetelét és még sokan sok mindent csatolnak hozzá, de a lényege hogy eggyik korszakból átlépünk a másikba. Hogy ennek mi lesz a jelentősége nem tudni, de világvége nem lesz. Dióhéjban ennyit és érdemes lenne a debil, paranoiás amcsi katasztrófa filmek helyett inkább ezeknek tudományosan utánna néznie mindenkinek.

2012. ápr. 4. 01:49
 26/29 anonim válasza:
Hát 2011-ben 2 is sőt még többször is kinyirtak.
2012. júl. 4. 10:21
 27/29 anonim válasza:
A világvégét azért tartják sokan valósnak( sőt még vannak akik félnek is tőle ) mert ezt nem egy mai tudós állapította meg hanem ezt nagyon régen az inkák jósolták meg. Én reménykedem hogy az következik. Bebe amit
2012. aug. 2. 12:33
 28/29 anonim ***** válasza:

laura200011.m ! Olvass már vissza kicsivel fenntebb mit írtam, aztán darált tovább, sok millió agyamosott emberrel együtt a hülyeségeidet! Nem az inkák, hanem a maják szerint lesz egy (és most figyelj!) korszakváltás! Kb. mintha márciusból, átlépnénk áprilisba! És egyébként, egy hozzáértő, komolyabb asztrológust hamegkérdezel ugyanezt említi. Van pár szektás, paranoid-skrizó vagy narkomán, ezoterikus és néhány pénzre éhes Hollywood-i producer, akik az emberek félelmét kihasználva csinálják ezt a parasztvakítást!

Ha pedig várod hogy jöjjön a világa, nagyon gyorsan keress fel egy jó pszichiátert, mert egy egészséges embernek a szerettei, szülei, szerelme, barátai, gyermeke vagy a saját élete jelent minimum annyit hogy ilyet ne mondjon!

2012. aug. 2. 17:39
 29/29 anonim ***** válasza:
* világvége
2012. aug. 2. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!