Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ti mit gondolotok a világvégér...

Ti mit gondolotok a világvégéről? Illetve erről az elméletről? (lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Eddig nem hittem világvégében, persze meteor becsapódás meg ilyesmi bekövetkezhet, de nem foglalkoztam vele. A minap viszont egy ismerősöm azt mondta a világvégéről (2012, legalábbis ő arra célzott) :

- Nem lesz világvége, csak 3 napra teljes sötétségbe borul a Föld. Az emberek olyanokat fognak látni, hallani, érezni, amiket eddig még soha, és jobb is, hogy nem! Az lenne a legjobb, ha mindenki átaludná. Félelmetes, furcsa dolgokat fogunk észlelni. Be kell majd zárkózni a házakba.

Megragadt bennem. Leginkább ez : "Olyan dolgokat fogunk látni, amit emberi szem még nem látott és talán jobb is."

Nem félek tőle, vagy ilyesmi, csak érdekel a téma, minden természetfeletti téma érdekel és most ez felkeltette a figyelmemet. Ti mit gondoltok erről? Igaz lehet? Ha igaz, szerintetek miket látnánk? F/21

2012. márc. 24. 13:46
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Sőt, újabban a dimenzióváltással kapcsolatosan is olvastam erről, gondolom ez a modernebb változata. :-))
2012. márc. 24. 15:54
 12/29 anonim ***** válasza:

Írd be a keresőbe, hogy háromnapos sötétség és mindent megtudsz róla, többféle verzió is van, bár jobb ha nem nézel utána, mert csak megijed az ember.

Egyébként nem tudom igaz-e, vagy sem, majd meglátjuk, de a látnokoknak sem jött be idáig minden, és ezt az eseményt is olvastam valahol úgy, hogy 1950 és 2000 közé tették, tehát olvass csak fenntartással.

2012. márc. 24. 16:28
 13/29 anonim ***** válasza:

Azért lesz 3 nap sötétség mert olyan lesz a bolygó állás, hogy takarni fogja a napot. Elvileg a jupiter.

Ha csillagos lesz az ég akkor nézd meg este.

Keresd meg a Vénuszt (legfényesebb csillag) és alatta vagy felette nem emlékszem pontosan ott lesz közel hozzá a jupiter :)

2012. márc. 24. 18:03
 14/29 anonim ***** válasza:

Az egyetlen sötét dolog amit észlelhetünk(feltételes mód!) idén, az egy világméretű áramkimaradás, hála a tudomány által már előre megmondott okoknak: napfolttevékenység ciklikus váltakozásának legerősebb energiájú szakaszában vagyunk(erős napkitörések), a föld mágneses tere gyengült egy picit(könnyebben átjutnak a töltött részecskék-> sarki fény Európában, stb), stb...

És ezek következtében kiéghetnek a transzformátorok.

2012. márc. 24. 18:05
 15/29 anonim ***** válasza:

A JUPITER TAKARNI FOGJA A NAPOT??????

[link]

[link]

Jesszusatyaúristen...

Erre már nincs szó...

2012. márc. 24. 18:23
 16/29 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy te melyik sötétséget érted, de igen, van szó egy egyház által is elismert, Mária jelenésből származó jövendölésről, mely szerint valóban lesz egy 3 napos sötétség, amikor a gonosz hatalma a tetőpontjára ér, de ennek nem tudni az idejét.
2012. márc. 24. 21:14
 17/29 anonim ***** válasza:
Lehetséges hogy az ellenállás egy katonája volt. Ugyanis Reptoid invázió alkalmával leárnyékolják a fényt ami a földhöz érne és bénítják a kommunikációs műholdakat és mobil telefonokat és a HAAPR-hoz hasonló hanggal fog járni, ami elég félelmetes. De az ellenállás ígéretet kapott a Plejádoktól hogy megvédenek, max 3 nap alatt lerendezik a Reptoidokat, ha ideérnek, de sajnos nem fognak. Ezt az ember nem tudta. Készűljetek fel.
2012. márc. 24. 22:36
 18/29 anonim válasza:
Az ember előbb teszi tönkre az egész földet a két kezével, mielőtt bármiféle külső dolog tenné meg azt. Erről ez a véleményem.
2012. márc. 25. 04:07
 19/29 yossarian44 ***** válasza:

A JUPITER??? betakarja a napot?

Oké, asszem elolvastam az évtized legnagyobb baromságát. És még csak '12 van...

2012. márc. 25. 14:11
 20/29 anonim válasza:
A maják nem számoltak a szökőévekkel...
2012. márc. 25. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!