Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Egy hónapja folyamatosan a...

Egy hónapja folyamatosan a világvégéről álmodok, jelent valamit?

Figyelt kérdés
Illetve nem pont a világvégéről, hanem az utána lévő eseményekről. És folyamatosan egyre "bővül" a történek, ahogy egyre többet álmodok róla, és mindig az előzőnek a folytatása. Ebbe a hónapba kb 6-7 ilyen álmom van.
2012. febr. 13. 22:15
 1/4 anonim ***** válasza:
5%
Az elkövetkezendő Reptoid invázió előhírnökei az álmok
2012. febr. 13. 22:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy vki fog mondani egy reptoidos választ :-))))
2012. febr. 13. 22:30
 3/4 anonim ***** válasza:
nem akarlak elkeseriteni, de szerintem az álmok nem mutatják meg a jövődet, csak ha hiszel bene pl.: ha azt álmodod, hogy autóbaleseted van, és hiszel bene nagyon, akor meglehet, hogy be is fog következni, mert anyira félsz.. De az, hogy wilágwégéről álmodsz, azt te nem tudod befojásolni. Hiszen "az úgy jön el mint este a tolvaj, és senki sem gyanakszik" (nem szószerint idéztem). Viszont szerintem mindenki azt álmodja amire wágyik, amitől fél vagy ilyesmik.
2012. febr. 13. 23:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Pm-ben megírhatnád, mit álmodsz! Köszi.
2012. febr. 18. 04:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!