Mit gondoltok a világvégéről? Ne azt írjátok le, hogy ezt már 100 000-en leírták, mert engem nem az ilyenek érdekelnek.
A világ végének pont az a lényege, hogy vége a világnak, szóval senki nem marad életben. Na meg külön kell venni a bolygóvéget a valódi világvégétől. A bolygóvég kozmikusan senkit nem zavar, a valódi világvége meg a hőhalál lesz imho.
Vagy a Dalekok.
Szerintem a Halak korsazakának vége, és eljön a Vízöntő korszaka.
Megszűnik a dualitás, a jó/rossz harca, előtérbe lép az egyéni fejlődés.
Lehet, hogy a test - lélek megosztottság is valahogy megváltozik.
Nem nagyon foglalkoztatott eddig ez a kérdés. Úgy voltam vele, hogy egyszer biztosan véget ér számomra és mindenki számára az élet. Lehet, hogy nem egyszerre, de vége valamikor csak lesz. Ha nem is a világnak, de a Földnek, a Naprendszernek. stb. biztosan. Ám ezután is csak lesz valami és az már nem semmi:)
Ma hajnalban viszont rosszat álmodtam, amilyet még sohasem. Nem volt hosszú, de ijesztő. Egy ismerős házban mentünk lefelé a családommal a lépcsőn. A lépcső alján ki lehetett látni az udvarra, esős, borongós volt az idő. Ahogy haladtunk lefelé a lépcsőn, egyre sötétebb lett odakinn, bár délelőtt volt. Annyira sötét lett, hogy meggyulladt az automata világítás a lépcsőházban, de csak rövid pillanatokra, közben egy egyre erősödő süvítő-dübörgő hangot hallottunk. Ahogy leértünk a kijárati ajtóhoz, teljesen ijesztő vaksötét lett, kint és bent is. Fülsiketítő volt a dübörgés, mi fogtuk egymás kezét és azt éreztem, hogy minden szétesik és eltűnik körülöttünk... Ekkor ébredtem fel (kb. hajnali 4 óra volt) és riadtan néztem szét a szobában, hogy ott vagyok-e és minden a helyén van-e....Iszonyú rosszul éreztem magam, a fejem hasogatott. Felkeltem, bevettem egy gyógyszert és egy szál pizsamában kimentem az udvarra sétálni pár percet. Jól esett a hideg, még a didergés is. Néztem a csillagokat, a Holdat. Kissé lenyugodtam, visszamentem az ágyamba és reggel 6-ig forgolódtam, az álom járt az eszemben...
a Gyűrű elpusztul, Szauront legyőzik és beköszönt a negyedkor...az áldott, béke kora.
ja, ez egy másik történet, mi tovább szopatjuk egymást 2012 után is, amíg valami szociopata meg nem unja a felsővezetésben az egészet és atomháborút nem kezdeményez
Húúúúúúú hát eléggé elgondolkodtató válaszokat kaptam... de azért szerintem már ideje lenne eljönni a békének...
utolsó de b0l0nd vagy xD...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!