Miért lehetett?
Párommal albérletbe voltunk, de 1 éve vissza kellett költöznünk a szülői házba. Bedobozoltuk a holmikat, és csak a szükségeseket nyitottuk ki és pakoltunk ki belőlük. A többit ami szükségtelen idehaza(evőeszközök,könyvek stb) elraktuk, hogy majd elővesszük ha saját házba költözünk.
Pár hónapja(már nem emlékszem pontosan miért), de vki-vmi miatt nagyon imádkoztam és az összes olvasómat a nyakamba akasztottam. Fürdésnél levettem aztán vissza. Ez az utolsó emlékem az olvasókról, meg az hogy sokáig itt állt a szekrényünk tetején a képeinkre akasztva.
Pár hete megint csak történt egy eset ami miatt összeültünk imádkozni. Nagymamám kórházba került. Az olvasókat szintén a nyakunkba akartuk akasztani, de nem voltak ott a helyükön. Feltúrtunk mindent, de sehol nem találtuk meg őket.
Pár napja szükségem lett volna egy ékszeremre. Lakásban nem volt, ezért gondoltuk, hogy biztosan nem pakoltuk még ki a költözés óta. Kimentünk, felnyitottuk az eddig még nyitatlan, leragasztott dobozokat, és az egyik dobozban egy kis ládikában ott hevert az összes olvasó egy kupacban.
Vajon miért kerültek oda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!