Kíváncsi vagy valamire a természetfeletti lényekkel, démonokkal, ördögökkel, angyalokkal kapcsolatban?
Kérdezz bátran, a téma régi tanulmányozója vagyok
:))
Asmodeus
Valóban ilyen tájékozott vagy ebben a témában?
akkor a kérdésem-- mit nevezel angyalnak, démonnak, ördögnek és honnan tudod hogy létezők?
Hogy néznek ki a démonok ha megjelennek? és az angyalok stb?
Képesek a démonok megszállni egy embert és irányítani, és ördögűzéssel ki lehet űzni a testből? vagy egyáltalán létezik ilyen?
és ezek a lények másik dimenzióban élnek?
Mit tudsz a molyemberről és a földönkívüliekről?:)
KÉRLEK FEJTS KI MINDENT!:)
milyen lény lehetett ez szerinted:
"leírom a saját esetemet - bár ez éber tudatosság alatt történt , nem aludtam előtta vagy alatta
egyedül éltem és festetni készültem a lakást, a szobában középre voltak tolva a bútorok
az ágyon hanyattfekve olvastam a Bibliát, spontán módon felütve
azt a részt olvastam ahol Mózest az ő ura el akarja küldeni Egyiptomba
mi az a kezedben? -kérdi Mózest?
bot - mondja Mózes
eldobatja vele, kígyóvá lesz, megfogatja vele fél, de megfogja, bottá válik
mutasd a kezed! ép majd leprás lesz stb.
a szöveg olvasása közben elkezdtem érzékelni egy entitást (nem szellemet vagy ilyesmit), éreztem, hogy engem figyel
(nem néztem felé, mert nem fizikailag érzékelhető entitásnak gondoltam)
hüllőszerű vagy esetleg kígyóféle lehetett, de másabb, ősibb , mint a mi fizikai hüllőink (az (bűv)ereje is sokkal nagyobb)
semmit nem láttam, de nem is néztem oda, mert valszeg nem durvafizikai érzékelés volt (finomabb)
tudtam, hogy nagyon erős és tudtam, hogy simán megölhetne, ha akarna, de tudtam azt is, hogy nem akar megölni
(valami másra kellünk talán nekik?)
félelmetes tapasztalás volt, de valami miatt mégsem féltem olyan nagyon (de bátor sem voltam persze - egy megdöbbentő, új élmény volt)
utólag úgy magyarázom, hogy mivel a kínai horoszkóp szerint Kígyó jegyében születtem , ezért valszeg hoztam magammal egy olyan tulajdonságokat, hogy eléggé immunis lehetek a „kígyó jellegű bűverőre“
utána valahogy elmúlt, de szinte a mai napig megmaradt bennem a tapasztalás
nem zárom ki, hogy kapcsolódott az élmény (és legfőképp a jelenlét) az általam olvasott szöveghez"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!