Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Alku egy démonal?!

Alku egy démonal?!

Figyelt kérdés

Sziasztok először is tudom hogy kegyetlen a hejesírásom:D

és szeretnék valamit kérdezni azoktól akik nem szkeptikusok:)....hallotam ezt az hogy egy démonal alkut lehet kötni na de mind1:D és pld...olyan dolgott kérnék a lelkemért cserébe ami egész életembe hasznomra válik...mondjuk legyen olyan hogy ANYIT KÍVÁNJAK AMENYIT CSAK AKAROK...ez csak példa...szóval ha ezt kérném tőle és sikeres lesz a paktum stb...és mondjuk azt kívánám hogy hatalmasabb erőm legyen mind istenek és az ördögnek..+meg még aztis hozzá teszem hogy azt kívánám mindegyik démon és azis akivel alkut köttem felejcse el hogy én köttem vele alkut...és az erőm továbbra is meg maradjon és semilyen természet feletti lény ne tudja el venni tőlem...és ezel csak megint én járnák jól de ez csak én szerintem van:D:D:D

2012. márc. 18. 13:02
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Ő tudja,hogy nem tud helyesen írni.Szólt is!Másik ő nem szeretne az ördöggel lepaktálni ha végigolvastátok volna a kommenteket csak kíváncsi az ördög meddig menne el a lelkéért.Igazatok van a helyesírásával kapcsolatosan.Volt nekem is problémám vele,nekem volt elősször a gimibe a legtöbb hibám 52 most 3-4 szokott lenni.Míg sokak 7-30 közé teszik a hibáikat.Ezt úgy tudod orvosolni kiolvasol pár könyvet és jól odafigyelsz a szavakra mert azok segítik hidd el íráskésségedet.Kérlek titeket ne piszkáljátok többet a helyesírása miatt!
2012. márc. 23. 06:12
 32/40 anonim ***** válasza:
Emberi köteleségem az igazság mellett kiállnom.Ez a minimum és nagyon szívesen!
2012. márc. 23. 17:57
 33/40 anonim válasza:
Nézd többet mikiegér kalandjait (Y) jót tesz:]
2012. márc. 26. 20:05
 34/40 anonim válasza:

Sziasztok először is tudom hogy kegyetlen a hejesírásom:D

és szeretnék valamit kérdezni azoktól akik nem szkeptikusok:)....hallotam ezt az hogy egy démonal alkut lehet kötni na de mind1:D és pld...olyan dolgott kérnék a lelkemért cserébe ami egész életembe hasznomra válik...mondjuk legyen olyan hogy ANYIT KÍVÁNJAK AMENYIT CSAK AKAROK...ez csak példa...szóval ha ezt kérném tőle és sikeres lesz a paktum stb...és mondjuk azt kívánám hogy hatalmasabb erőm legyen mind istenek és az ördögnek..+meg még aztis hozzá teszem hogy azt kívánám mindegyik démon és azis akivel alkut köttem felejcse el hogy én köttem vele alkut...és az erőm továbbra is meg maradjon és semilyen természet feletti lény ne tudja el venni tőlem...és ezel csak megint én járnák jól de ez csak én szerintem van:D:D:D

2012. márc. 26. 20:06
 35/40 anonim válasza:
TESSÉK OLVASD EL MÉG "ECCER" JAVÍTSD KI A HIBÁKAT HOLNAP LE OSZTÁLYZOM, ÉÉÉÉS, UTÁNA PEDIG ELOLVASOD MÉG "ECCER" ÉS FELFOGOD MEKKORA RETEK BÖSZME KUURVA HÜLYESÉGET ÍRTÁL ??!??!!?!?!?!? FIIIAAAAAAAMM ?!?!?!?!?
2012. márc. 26. 20:08
 36/40 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Bájkeverő című filmet. Tanulságos.( kb. annyi az igazság benne, mint abban, amit írtál, de ha már hiszel benne, ez a film lehet a vezetőd)
2012. márc. 31. 06:17
 37/40 anonim ***** válasza:
Az igaz de nem teljesen ilyen az ördöggel való alku.Nem kérhetsz földi jó létnél nagyobbat!Meg nem úgy kötsz vele szerződst mint a filmben van.Hanem sokszor kéred a sátánt és ha jól csináltad akkor azt látod,hogy az életed egyenes vágányban van.De teli leszel más gondokkal úgy,hogy nem éri meg.
2012. márc. 31. 07:01
 38/40 anonim ***** válasza:

atyaég ha ilyen hatalomra törő vagy akkor még a leghülyébb démon sem áll veled szóba :O

egyébként én nem kötnék démonnal alkut, főleg nem a lelkemért cserébe. Tegyük fel hogy életed végéig ilyen óriási hatalmad lesz aztán ha meghalsz örökké a pokolban vagy nevezd ahogyan akarod szenvedsz.

Egyébként meg nagy a kockázat. Nem tudhatod, melyik démon tisztességes és melyik nem. Megalkudsz vele, elveszi a lelkedet aztán nem ad semmit.

Ne tedd meg.

Amúgy mit ittál?

2012. ápr. 1. 12:52
 39/40 A kérdező kommentje:
Amúgy tiszta vizet ittam,köszi a válaszokat:-)
2012. ápr. 1. 13:44
 40/40 anonim ***** válasza:
Még nem gondolkodtál el azon, hogy mit jelent az 'eladni a lelket'? Egy természet felletti lény meg ne vegye el tőled...? Elég rosszul járnál... Egyrészt Isten a leghatalmasabb, hatalmasabb mint a sátán, mert a sátán csak egy bukott angyal mint a démonok... És a démonok nem csodalámpákból jönnek elő...
2012. júl. 11. 10:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!