Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Alku egy démonal?!

Alku egy démonal?!

Figyelt kérdés

Sziasztok először is tudom hogy kegyetlen a hejesírásom:D

és szeretnék valamit kérdezni azoktól akik nem szkeptikusok:)....hallotam ezt az hogy egy démonal alkut lehet kötni na de mind1:D és pld...olyan dolgott kérnék a lelkemért cserébe ami egész életembe hasznomra válik...mondjuk legyen olyan hogy ANYIT KÍVÁNJAK AMENYIT CSAK AKAROK...ez csak példa...szóval ha ezt kérném tőle és sikeres lesz a paktum stb...és mondjuk azt kívánám hogy hatalmasabb erőm legyen mind istenek és az ördögnek..+meg még aztis hozzá teszem hogy azt kívánám mindegyik démon és azis akivel alkut köttem felejcse el hogy én köttem vele alkut...és az erőm továbbra is meg maradjon és semilyen természet feletti lény ne tudja el venni tőlem...és ezel csak megint én járnák jól de ez csak én szerintem van:D:D:D

2012. márc. 18. 13:02
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
kis dolgokat?Nem tudom milyen az a kis dolog amit kérhetsz tőle,ugyanis katolikus vagyok és nem azon szoktam gondolkodni mit kérjek a sátántól.De ha kis dolog érdekel egy 100 Ft-t a lelkedért.De gazdagságot,szerencsét vagy nőket kérnek tőle és 20-25 év a megegyezett idő.De jól gondold meg mit kívánsz és kitől mert akkor elkárhoztatsz!Menny inkább templomba és gyónj meg és szeresd istent és élj az ő parancsolatai által!
2012. márc. 18. 15:32
 12/40 anonim ***** válasza:
69%
ja meg még kis dolog:Valami kis autó,szendvich, egy menet dodszem meg ilyenek.
2012. márc. 18. 15:38
 13/40 anonim ***** válasza:
megtheted szerintem de lehet akkor az élvezeti idő a vagyon szerzéstől a halálodik csökken.Vagyis mondjuk nem 20-25 évet élvezhetetd hanem csak 15 évig.Hidd el a sátán örökbe kap téged és többet ér neki a te örök szenvedésed mint neked a világ leggazdagabb embere cím.
2012. márc. 18. 16:50
 14/40 anonim ***** válasza:
A sátán egy bukott arkangyal aki nem értet együtt Istennel.Ez azért volt mert Isten elvárta minden angyalától hogy szeresse a teremtményét az embert.De ez a Sátánnak és társainak nem tetszett és Isten ellen fordultak.Isten őket legyőzte és a pokolba zárta őket.De a sátánnak sikerült az embert megfertőznie ezért az emberen keresztűl hatalomra törhet.De mivel sátán szívből gyűlöli az Istent ezért annak a képmását az embert is.És sátánnak minden egyes lélek megszerzése örömet okoz mert ezzel Istent bántja.Ezért kínozza az embereket a pokolban és ezért add meg mindent az ember lelkéért.A pokolban nincs visszonylagos büntetés ez nem olyan mint a börtön,hogy bevanulunk.Ha a lelkedet eladot nem kölcsönbe adod.A lélek a belépőd a mennybe.Ha ezt elveszted akkor nem jutsz be oda.Azé leszel aki megvett téged és azt tesz velef amit akar!
2012. márc. 18. 18:42
 15/40 anonim ***** válasza:
És mivel a bűntől az ember nem tudott megtisztulni minden lélek a pokolba jutott.Arra kérlek ,hogy Istent sohase okold mert ő nem tehet róla.Ő,hogy megoldja a helyzetett egyetlen fiát elküldte hozzánk,hogy megváltson minket és ne a pokolba menjünk.De tudod mit kellett átélnie igazságtalanul.Lenne egy kérdésem,mennyire vagy hívő?Ministráltál már,első áldoztál már vagy,konfirmáltál már?Gyóntál-e esetleg?Hiszel Istenben és az ő egyetlen fiában Jézusban és tetteiben?
2012. márc. 18. 18:49
 16/40 A kérdező kommentje:
Nem nagyon hiszek benne de néha szoktam hozzá imátkozni..áldozni áldoztam....gyóntam is...de néha Sátánba is hiszek aztán fordítva...pedig hányszor imádkoztam Istenhez hogy ebbe segítsen meg abba de ha jól hiszem 1x-2x-szer segített többször már nem!!! szóval ennyi!!
2012. márc. 18. 20:15
 17/40 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem józan itélőképességet kérj tőle....
2012. márc. 18. 20:18
 18/40 anonim ***** válasza:
Ő segít mindíg, az hogy valami rossz dolog történik, az szinte biztos hogy egy jó dologhoz vezet, vagy segít téged abban, hogy megtanuld amit meg kell. Nem véletlenül vagy ebben a fizikai világban.
2012. márc. 18. 20:30
 19/40 anonim ***** válasza:
0%

Én azt a verziót tartom elfogadhatónak, hogy a Teremtés után az Arkangyalok kisebb teremtéseket hoztak létre. Lucifernek a szeretetteljességet kellett volna kialakítania az emberekben. Ő más tulajdonságokból többet kapott mint a többiek (hogy azokból alakítsa ki), és eleinte csodásat alkotott, ám egy idő után sokat kezdett el képzelni magáról, és mikor Isten megjelent előtte a Fiú képében, nem látta különbnek magától, ezért azt mondta hogy többet olyan Istennek nem szolgál, és az angyalok egy részével kivonult a "Mennyből".... Hülyeségnek tartom a letaszítás sztorit. Nekem az jobban hihetőbb hogy elengedte Isten a Gyermekét, hiszen szabad akarata van mindenkinek eldönteni mit csinál...ő úgy döntött hogy nem fogad szót. Ennyi.

Meg lehet engem kövezni a véleményemért, de nem fog változni. :)

(Egyébként nem vagyok sem keresztény, sem sátánista, nem vagyok megkeresztelve, és nem is fogok megkeresztelkedni, plusz nem fogom elolvasni a bibliát sem. :D)

Köszöntem a figyelmet. :D

2012. márc. 18. 21:02
 20/40 A kérdező kommentje:
utolsó teljesen egyett értek...és nem vágyom ere a hatalomra csak kíváncsi voltam!de azért Istent mégis csak jobban szeretem meg hát eddig is szeretem csak egy időben el bizonytalanotam.
2012. márc. 19. 06:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!