Mit tudtok erről az áll az alku kaparós sorsjegyről?
Figyelt kérdés
Ma néztem egyet a lottózóban és teljesen más volt mint amit a szerencsejáték zrt.hun kipróbáltam :S
Ott volt egy ilyen próbajáték,meg is teccett de igazából teljesen más volt a szabály :S
2011. nov. 14. 16:53
1/3 anonim válasza:
18 táska van, és 19 "összeg". Ebből azt hiszem 5 vagy 6 nem áll az alku felirat. Az a lényeg hogy egyel több táska van. Lekaparsz egy táskát utána pedig lekaparod a jobb oldali oszlopban az annak megfelelő összeget és a végére marad egy táskád. Az a nyereményed :)
2/3 A kérdező kommentje:
Arra már énis rájöttem vettem 4-et de egyikse nyert -.- Inkább maradok a tippmixnél az előbb bejön :)
Most is Arsenal,man city,Utd ;)
2011. nov. 21. 17:58
3/3 anonim válasza:
olyan mint a fáraós. kaparod a táskákat és vele kaparod a jobb oldalon az összegeket.ami megmarad az a nyereményed. ha összeg akkor azt nyerted.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!