Van-e olyan, aki mar kert angyali segitseget es kapott is?
Kedves Erdelyi hivo
Ha mar magamon tudok segiteni,akkor isten segitsegere nincs szuksegem.
De ha segítesz magadon, nem veszed észre, hogy egyéb segítséget is kapsz? Mint ahogy az előbb írtam a bögrés példát, történnek isteni/angyali beavatkozások, de csak szimpla véletlennek látszanak. Visszakanyarodva az eredeti kérdésre, én már rengeteg segítséget kaptam, minden este lefekvés előtt és reggel munka előtt imádkozom, kérem Istent/angyalokat hogy áldjon meg engem és a szeretteimet, és segítsen. Nem kell mindenféle hókuszpókusz hogy segítséget kérjünk!
Az erdélyi hívő
Én többnyire akkor fordulok hozzájuk ha nincs kivel megbeszélnem valamilyen problémámat, vagy kérdéseim vannak. Érzem hogy figyel rám valaki, hallgat, és komolyan mindig beugrik a válasz a kérdéseimre, vagy hogy mit kéne tennem. Csodás érzés.
Hívni őket nem extra. Szólítsd meg őket ugyanúgy mint egy embert. A nevükön, a rangjukon, vagy egyszerűen "hé, te" xD
Sok ember él, akik a jelképes üzeneteket nem veszik észre, Isten segítő karját nem fogadják el. Sokan úgy képzelik el Istent, mint egy kedves öregurat, aki egyszer majd személyesen segít rajtunk. Valamennyi ember, valamennyi állat, az összes növény, és minden, ami körülöttünk van, Isten teremtménye. Isten az ő jóságát rajtunk keresztül érvényesíti. Minden ember olyan, mint egy csillag. Megszületik, végigfut az égen, és átadja azt az üzenetet, amit hordoz.
Az erdélyi hívő
Feltételezzük, hogy létezik az egész (mert ugye nincs igazság), akkor (legalábbis én így eléggé jól csinálom, mármint pl azt kérem, hogy holnap sikerüljön a témazáró jól, vagy hogy vegyenek fel egy iskolába, vagy akármi, és működik) először fel kell építeni egy kapcsolatot. Ehhez jó megoldás egy A/5-ös lapocskára esténként egy levelet írni pl.: Köszönöm, hogy ilyen-meg olyan jó napom volt, és légyszíves egíts, hogy ...stb. Aztán vagy párna alá rakod, vagy elégeted (én az elégetésbe jobban bízok), és így könnyen egy kapcsolatot kiépítesz. Ha már eléggé megbízol a kapcsolatban, akkor esténként, csak így a fejedben egy megfogalmazott kis levelet "mondasz a fejedben" az angyalnak, vagy istennek, vagy akárkinek, akivel ezt kiépíted, és sikerülni fog, mert meg lesz a kapcsolat. De ha egy kicsit akarsz mélyebbre hatolni, akkor ezt a könyvet ajánlom figyelmedbe: [link]
nekem sokat segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!