Van-e olyan, aki mar kert angyali segitseget es kapott is?
Egyik nap a kanapén aludtam... Nagyon szorongtam az aznapi naptól (XD) mert több TZ-t is írtunk, meg versenyre is mentem, szal mozgalmas... Hajnali 2-kor felébredtem, szorongva, idegeskedve... Imádkoztam, hogy legyen sikeres aaz aznapi nap (ezt szépen megmolndtam... "aznapi nap") és amikor kinéztem az ablakon, egy smiley-t láttam felhőkből :) ☺
Szkeptikusok, lehet cikizni, de én hiszek benne!
Én is szoktam kérni a segítségüket minden nap. :) És segítenek is.
Bárhogyan hívhatod őket, nincs megkötés, ha szólítod őket hogy "Angyalok", máris megkapod a figyelmüket! De hívhatsz arkangyalokat is, vagy mondod az őrangyalaidnak hogy aki a te ügyedben tud segíteni, azt hívják melléd! Így is működik!
Én kipróbáltam, hogy kérek, mert annyian írták, hogy működik, de nagy hülyeség az egész!
Nem jött be semmi belőle, se ebből, se a Vonzás Törvényéből.
Nem igaz az egész.
Ne az angyalokkal kommunikálj, inkább valakivel, aki élő ember, és tud tanácsot adni.
ma 20:07
az a baj hogy te túl nagy csodákat vársz el. De mert szimplán kéred, attól még nem fog kigyulladni a csipkebokor az udvarodon. Néha az is beavatkozás, ha pl. leejted a kedvenc bögrédet és mégsem törik darabokra. És ha valami gond van az életeddel, az angyalok/Isten nem fog(nak) egy csettintéssel helyreállítani mindent. Segítenek neked, de a problémát Te oldd meg!
"Segíts magadon és az Isten is megsegít"
Üdv Egy erdélyi hívő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!