Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van-e olyan, aki mar kert...

Van-e olyan, aki mar kert angyali segitseget es kapott is?

Figyelt kérdés
Hogyam kell segitseget kerni,es hogyan lehet hivni oket?
2012. márc. 15. 19:53
1 2
 1/18 anonim válasza:
100%
Az angyalokkal lehet kommunikálni több féle módon is. De szerintem a legegyszerűbb egy kezdőnek az, ha veszel angyalkártyát (pl. Alexandrában árulnak Doreen Virtue kártyákat)és a kártyán keresztül kapsz üzenetet/választ a kérdéseidre. Megpróbálhatod még azt is hogy interneten keresel online kártyahúzási lehetőséget, pl. astronet.hu-n.
2012. márc. 15. 19:59
 2/18 anonim ***** válasza:
Én csak úgy kérni szoktam valamit, és megadják.
2012. márc. 15. 20:14
 3/18 anonim ***** válasza:

Egyik nap a kanapén aludtam... Nagyon szorongtam az aznapi naptól (XD) mert több TZ-t is írtunk, meg versenyre is mentem, szal mozgalmas... Hajnali 2-kor felébredtem, szorongva, idegeskedve... Imádkoztam, hogy legyen sikeres aaz aznapi nap (ezt szépen megmolndtam... "aznapi nap") és amikor kinéztem az ablakon, egy smiley-t láttam felhőkből :) ☺

Szkeptikusok, lehet cikizni, de én hiszek benne!

2012. márc. 15. 22:53
 4/18 anonim ***** válasza:
...hogy az angyalok segítenek, és hiszem hogy az egy "jel" volt! (uccsó)
2012. márc. 15. 22:54
 5/18 anonim ***** válasza:

Én is szoktam kérni a segítségüket minden nap. :) És segítenek is.

Bárhogyan hívhatod őket, nincs megkötés, ha szólítod őket hogy "Angyalok", máris megkapod a figyelmüket! De hívhatsz arkangyalokat is, vagy mondod az őrangyalaidnak hogy aki a te ügyedben tud segíteni, azt hívják melléd! Így is működik!

2012. márc. 16. 17:14
 6/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy gázul fog hangzani, de én mindig egyetlen angyaltól szoktam segítséget kérni. Lefekvéskor úgymond relaxálok egyet, szólítom őt (magamban, nem hangosan), részletesen elmesélem a gondom szegénynek:) és megkérem, hogy álmomban mutasson utat, vagy mutassa meg mi fog történni. Meg is szokta tenni. Igaz régen kértem ilyesmit. De annak idején mindig bejött:)
2012. márc. 16. 23:06
 7/18 anonim ***** válasza:
Én Istenhez szoktam szólni de hiszek az angyalokban is
2012. márc. 17. 15:10
 8/18 anonim ***** válasza:

Én kipróbáltam, hogy kérek, mert annyian írták, hogy működik, de nagy hülyeség az egész!

Nem jött be semmi belőle, se ebből, se a Vonzás Törvényéből.

Nem igaz az egész.

Ne az angyalokkal kommunikálj, inkább valakivel, aki élő ember, és tud tanácsot adni.

2012. márc. 17. 20:07
 9/18 anonim ***** válasza:

Igen van olyan.

Imádkozni.

2012. márc. 17. 21:07
 10/18 anonim ***** válasza:

ma 20:07

az a baj hogy te túl nagy csodákat vársz el. De mert szimplán kéred, attól még nem fog kigyulladni a csipkebokor az udvarodon. Néha az is beavatkozás, ha pl. leejted a kedvenc bögrédet és mégsem törik darabokra. És ha valami gond van az életeddel, az angyalok/Isten nem fog(nak) egy csettintéssel helyreállítani mindent. Segítenek neked, de a problémát Te oldd meg!

"Segíts magadon és az Isten is megsegít"

Üdv Egy erdélyi hívő

2012. márc. 17. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!