Szellem van a házban? (bővebben lent! )
Először is,mielőtt bárki is elolvassa a kérdést,tisztázzuk,hogy nem kamu amit írok,nem én találtam ki,tényleg megtörténtek a dolgok,amiket leírok!Normális válaszokat várok!
Na,szóval rengeteg furcsaságot észleltem a házban:
1.Egyszer,pár hónapja éjfél,hajnali 1:00 tájban kimentem WC-re.Elvégzem a dolgom,indulok vissza,és a szemem sarkából,a lépcső tetején egy alakot láttam.Emberi alak volt,csak teljesen fekete volt.Odanéztem,és kb.2 másodperc múlva eltűnt.Nem foglalkoztam vele különösebben,hisz este van,fáradt vagyok,lehet képzelődtem.
2.Éppen neteztem egyszer valamelyik délután,pár hete.Hirtelen valami kisebb puffanást hallottam az alsószintről.A puffanás után a második emeleti folyosóról csoszogásokat,lépéseket hallottam.Egyedül voltam otthon,így eléggé beijedtem.Kimentem körülnézni,mindent megnéztem,az összes szobát átkutattam,de senkit/semmit nem találtam.Azóta is előfordul,hogy ilyen zajokat hallok.
3.Gyakran tör rám olyan érzés,hogy figyel valaki.Egyszer este volt,épp lefeküdni készültem.A szobámban van egy nagyobb kép,amibe ha belenézel,kicsit tükröződik,így látod mi van mögötte.A kép a laptopom felett van,így ha felállok a székből ha abbahagyom a gépezést,és belenézek a képbe,látom mi van mögöttem.Este 10 volt,kikapcsolom a gépet,felállok.Hirtelen észrevettem magam mögött egy rendkívül gyorsan elsuhanó,sötétebb színű füstszerű valamit.Gyorsan beugrottam az ágyba,és csak kb.fél óra múlva mertem leoltani a lámpát.
4.Egyik délután TV-t néztem,szintén egyedül voltam otthon.Hirtelen a szemem sarkából láttam,hogy egy fekete alak közeledik felém,de mikor teljesen odanéztem,eltűnt.
5.Egyszer,pár hete haverom átjött hozzánk.Poénból kitaláltuk,hogy keressünk szellemet a házban(ő ötlete volt).A telefonját használtuk kameraként.Letettük a szobámba,majd kimentünk.10 perc múlva visszamentünk,majd feltoltuk a gépre a felvételt hogy ellenőrizzük.Elég sok megdöbbentő dolgot tapasztaltunk:a telefont kb.15 fokkal elforgatták,valaki/valami zoomolt(közelített) a kamerával,az asztal,melyre a teló volt rakva,többször koppant,recsegett,végül a videó vége felé egy árny suhant el a falon,de piszok gyorsan(sajnálom,a felvétel azóta nincs meg.Ettől a kérdés még nem hamis vagy hazugság!!!)
6.Végül pedig,néha lélegzést,lihegést hallok.Mintha valaki a közelben levegőt venne(pedig egyedül vagyok az adott térségben).Meg akartam bizonyosodni róla,hogy nem én adom ki a hangot.10 másodpercig visszafojtottam a lélegzetemet,és a hangot még mindig hallottam egy pár másodpercig.
Mi lehet ez?Szellem,vagy valami más?Jó lenne,ha végre választ kapnék,mert kezd kissé,sőt nagyon elegem lenni ezekből a jelenségekből,még akkor is,ha a szellem nem ártó lélek!
Válaszokat előre is köszönöm!Kösz hogy végigolvastad!
Szerintem is minden, amit leírtál, arra utal, hogy van valamiféle entitás a házban. Ahogy írták előttem is, érdemes lenne megkeresned egy látót, hogy segítsen elküldeni a szellemet; illetve megkereshetsz egy papot is, hogy szentelje fel a házat, hátha ettől megszűnik a jelenség.
Jó lenne minél hamarabb elküldeni a házból, biztos, ami biztos! Lehet, hogy nincs ártó szándéka és csak kíváncsiskodik, de azért nem árt továbbküldeni a fénybe.
Mindenesetre addig is, próbálj meg nem félni tőle, mert állítólag az csak megerősíti, ha ártani akar neked - bár úgy tudom, legtöbbjük nem tud minket bántani, csak ijesztgetni. Semmiképp se legyél rá ideges, ne kiabálj vagy hasonló, mert ha nem jó szándékkal van ott, könnyen feldühítheted.
Kitartás kívánok, remélem, megoldódik a dolog!
En hiszek neked ,.mivel en is at eltem ezeket a dolgokat es tapasztaltam is!csak nekem nem volt erom ,se batorsagom a hazban maradni!!menekultem ottholrol,.
Nem tudom pontosan most kivel is elsz egy haztartasban ,.de jo lenne ha megbeszelned vele ill veluk.
ha esetleg nincs meg a video felvetel ,csinaljatok egy masikat,.majd keress egy papot es kerd meg hogy szenteltesse fol a lakasotokat ,.bar az sem mindig segit !
vagy keressetek fel egy olyan szemelyt aki ezekkel foglalkozik,.persze nem josnore gondoltam,.
köszönöm az ÉRTELMES ÉS HASZNOS kommenteket!
Annak meg aki meggyanúsított h biztos drogozok....nézzél tükörbe hülyegyerek vagy indulj ki magadból -.- honnan veszed hogy drogozok te kis f@szhóhér?Na inkább irkálj máshol ilyen válaszokat, rendben?
Szerintem igaz a történet, mert a hugom is látott alakokat, mármint egy alakot többször. Meg lélegzést is szoktam hallani mint te. A tied lehet hogy most kamu, de az enyém tényleg nem.
Apám apja öngyilkos lett, az udvarban, szóval lehet hogy ittragadt a lelke, vagy ilyesmi. Figyelő érzést is szoktam érezni. :S Tök ijesztő . Este meg főleg.
Meg nálam lámpapislákoslás is szokott lenni, de nem erős, hanem gyenge. Hogy pont észrevenni.O.o
Nekem is történnek ilyenek de é nem annyira félek.
tudom hogy nem bántanak :S remélhetőleg.
például olyanok történnek velem hogy kislányok szaladnak át a falon,hangokat hallok az emeletem és egyedül vagyok a házban felkiabáltam hogy ki az és nem válaszolt de láttam egy fekete árny volt a lépcsőn, az ágyam mellett anyu halott nagymamája onnan tudom hogy elmondtam neki hogy néz ki és a leírás pontosan passzolt továbbá kisgyerekek a kádban nénik bácsik a fotelban és a szekrény mellett hangok szólongatások amikor egyedül vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!