Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Érzett vki már olyat, mintha...

Érzett vki már olyat, mintha gonosz szellem v vmi lenne a házban?

Figyelt kérdés

Elég sokszor álmodok rosszat.mindig összeakar nyomni vmi:fal ,szekrény v egy guruló kamion tartálya.

Sikítva keltenek fel, aztán alig tudok visszaaludni.Azt érzem h gonosz"lélek" van ott.

2012. febr. 16. 16:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mikor anyósom eljön hozzánk gyakran érzek ilyet.
2012. febr. 16. 16:53
 2/11 A kérdező kommentje:
Szegény:)
2012. febr. 16. 16:55
 3/11 anonim ***** válasza:
Igen sajnos sokszor érzek ilyet, de szerencsére egy hétvégénél többet sose marad az anyós, és elég messzi is lakik így a gonosz aura is enyhül mikor pár száz kilómétert megtett a vonattal már.
2012. febr. 16. 16:56
 4/11 A kérdező kommentje:

Látom nagyon nem szereted az anyósodat;)

Ennyire rossz??!!

2012. febr. 16. 17:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Aha! :)
2012. febr. 16. 17:21
 6/11 anonim ***** válasza:
74%
Más is álmodik rosszat, annélkül, hogy "gonosz lélek" lenne ott. Én személy szerint néha azt álmodom, hogy fekszem a földön és nem bírok megmozdulni, annak ellenére, hogy nem vagyok lekötve.
2012. febr. 16. 17:23
 7/11 anonim ***** válasza:
89%

Nekem az X-akták után volt ilyen érzésem kiskoromban :DDD

nekem a "zuhanás a semmiben" álom volt a tuti anno... a végére megtanultam kezelni, és számoltam vissza 5-től, hogy mikor "csattanok". miután már elég jól kezeltem ezt a dolgot, megszűnt ez az álom. Tudtam, hogy álmodom, ennyi. Szerintem ha "legyőzöd" ezt a "félelmet", akkor idővel elmúlik. Bár nem tudom, hogy ez a Te esetedben beválik-e.

21f zöldkézhahasznosvoltköszönöm.

2012. febr. 16. 18:03
 8/11 A kérdező kommentje:

Megadtam xD

Köszi

2012. febr. 16. 18:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Valami lelki dolog van a háttérben,én pl.mindig azt álmodom,hogy magasról vízbe esek8(De lehet a házzal is valami,nem lakott ott drakula?
2012. febr. 17. 00:04
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem házban nem, de Salzburgban kirándultunk és elég sok templomba bementünk.

Az egyik kápolnában olyan páni félelem tört rám, hogy az valami eszméletlen.

Hideg rosszindulat, a torkom összeszorult, fáztam, mint a franc, és egyfolytában csak az volt bennem, h menjünk már innen.

A többieknek tökre tetszett az épület, és ráérősen végigsétálgatták, meg nekem mondogatták, ugye, milyen szép?

Én meg karba font kézzel követtem őket, fel sem mertem nézni, megérintettem egy oszlopot, de azonnal vissza is húztam a kezem. Félhomály volt, az egész épületben fenyegetve éreztem magam, iszonyodtam és rettegtem.

2012. febr. 19. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!