Érzett vki már olyat, mintha gonosz szellem v vmi lenne a házban?
Elég sokszor álmodok rosszat.mindig összeakar nyomni vmi:fal ,szekrény v egy guruló kamion tartálya.
Sikítva keltenek fel, aztán alig tudok visszaaludni.Azt érzem h gonosz"lélek" van ott.
Látom nagyon nem szereted az anyósodat;)
Ennyire rossz??!!
Nekem az X-akták után volt ilyen érzésem kiskoromban :DDD
nekem a "zuhanás a semmiben" álom volt a tuti anno... a végére megtanultam kezelni, és számoltam vissza 5-től, hogy mikor "csattanok". miután már elég jól kezeltem ezt a dolgot, megszűnt ez az álom. Tudtam, hogy álmodom, ennyi. Szerintem ha "legyőzöd" ezt a "félelmet", akkor idővel elmúlik. Bár nem tudom, hogy ez a Te esetedben beválik-e.
21f zöldkézhahasznosvoltköszönöm.
Megadtam xD
Köszi
Nekem házban nem, de Salzburgban kirándultunk és elég sok templomba bementünk.
Az egyik kápolnában olyan páni félelem tört rám, hogy az valami eszméletlen.
Hideg rosszindulat, a torkom összeszorult, fáztam, mint a franc, és egyfolytában csak az volt bennem, h menjünk már innen.
A többieknek tökre tetszett az épület, és ráérősen végigsétálgatták, meg nekem mondogatták, ugye, milyen szép?
Én meg karba font kézzel követtem őket, fel sem mertem nézni, megérintettem egy oszlopot, de azonnal vissza is húztam a kezem. Félhomály volt, az egész épületben fenyegetve éreztem magam, iszonyodtam és rettegtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!