Milyen sellővel, tündérrel, egyéb ilyesmivel kapcsolatos történeted van?
Figyelt kérdés
Írd itt le!2012. márc. 10. 20:26
11/15 anonim válasza:
A sellőkben-akármilyen butaságnak tűnik is,de nem hiszem,hogy az- hiszek.Szerintem régen létezhettek, és a lamantinnak nézős, 25 részeg,kómás tengerészes mítoszt nem biztos,hogy igaznak találom.Amúgy hallottam többször olyat, hogy a Balatonban élnének,de mivel veszprémi vagyok,és heti rendszerességgel látogatok Balatonalmádiba,tudom,hogy ott nincsenek,viszont tengerben és óceánban biztos.
12/15 A kérdező kommentje:
Én viszont Balatonalmádiban beszéltem eggyel.
Az valószínű az volt, de csak távolságban.
2012. ápr. 4. 14:09
13/15 anonim válasza:
Nem lehet csak egy búvár volt? Vagy te ittál/szívtál valamit? Ha sellők tényleg tudnak beszélni(Főleg magyarul) akkor valószínű nekik is van valami településük És a Balaton nem olyan feltérképezhetetlen terület,hogy ilyesmit ne találhassanak.
14/15 A kérdező kommentje:
DE! Lehet, hogy búvár volt. Bár azt mondta hogy az egyik legaranyosabb sellőfiú.
2012. ápr. 10. 21:19
15/15 anonim válasza:
Erdelyben talalsz torteneteket tunderekrol:)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!