Valaki javasolna nekem boszorkányos, vagy egyéb misztikummal kapcsolatos regényt? Vámpíros, vagy vérfarkasos is jöhet.
Elvárások:
- ne olyan nyálregény legyen, mint az Twilight
- ne is olyan elrugaszkodott, mint a Harry Potter (noha azt is szeretem) inkább kötődjön valósnak vélt okkult témákhoz
- legyen benne akció, romantika (de nem eltúlzott), erotika, de ne egy hollywoodi produkció legyen írott formában
Ja, és még külön díjazom, ha mondanivalója is van a könyvnek.
Hát sajnos kevés ilyen jól összerakott könyv van....:/
De itt van egy-két ilyen misztikus,akciós,humoros,szerelmes könyv. Nme mondom,h eget rengető mondani valójuk van...:)
Becca Fiztpatrick: Csitt csitt
J.R.Ward: Fekete Tőr Testvériség sorozat
Benina: A bíborhajú sorozat
Böszörményi Gyula: Rémálom könyvek
Gena Showalter: Az alvilág urai sorozat
Kresley Cole: Halhatatlanok alkonyat után sorozat
Lara Adrian:A vámpír csókja, A vámpír ölelése, A vámpír vére, A vámpír éjjele, A vámpír bosszúja, A vámpír sírja
Nalini Singh: Angyali vadász sorozat
Ja és a kedvencemet majd nem lehagytam!!!(;
Jeaniene Frost: Éjszakai vadász sorozat!!!!:)
alyson noel: halhatatlanok sorozat (imádom)
stephenie meyer: a burok (ezt is imádom) :D
Anne Rice: Vámpírkrónikák sorozat (meglepő, de vámpíros XD), Mayfair-boszorkányok sorozat (minő csoda, ez okkult, boszorkányos és mellesleg kicsit történelmi), A hegedű (ez olyan realitás-megőrülés-túlvilági)
Bram Stoker: Drakula
Alice Hoffman: A tizenharmadik boszorkány
Roald Dahl: Boszorkányok (hát nem biztos hogy kifejezetten ilyet keresel, de egész érdekes, viszont ezt csak akkor, ha már legalább 16-18 éves vagy, előbb nem fogod értékelni)
Asszem most ennyi jut eszembe, szerintem kezdd a Mayfair sztorival, de ha azt hosszúnak találod, akkor a Hegedűvel, abból kiderül, bírod-e Ricet. :D
Szia
Én ilyen könyvet Karen Chance-től olvastam: Megérint a sötétség, Árnyak vonzásában, Átölel az éjszaka
Nagyon jók!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Hála nektek, és még pár másik embernek kb. egy fél év aktív olvasásra elegendő regényt kaptam, szóval, még válogatni is bőven tudok. :-)
,,viszont ezt csak akkor, ha már legalább 16-18 éves vagy, előbb nem fogod értékelni"
23 éves vagyok, úgyhogy ha csak ezen múlik biztos nem lesz gond. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!