Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Energiákat látok vagy csak...

Energiákat látok vagy csak képzelődés?

Figyelt kérdés

3 napja történt az első. Lefeküdtem aludni rá kb 1 órára felébredtem és kék világitó köröket láttam a szobámban mindenhol, nem voltam teljesen képben de gondoltam magamban is még, hogy ez meg mi a fene... akárhogy is néztem , pislogtam azt láttam a levegőben. A furcsa az hogy tegnap este ugyanigy megismétlődött ez a sztori csak most piros körök voltak és azt gondoltam magamban hogy már megint az van mint múltkor... nagyon durva. Előtte még SOHA nem történt ilyen.

A kérdésem, h tapasztalt -e már valaki ilyent. Mi lehet?

2012. márc. 5. 16:45
 1/10 anonim válasza:
Én még nem tapasztaltam ilyet...de tudod hogy ha lefekvés előtt ég a villany és utána mész aludni akk a szemed erre van ráálva és ezért hiszed azt h van valami ott.....ez az én véleményem...de amúgy elég érdekes sztori velem más fajták történtek...
2012. márc. 5. 16:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem egy rendőrautó áll meg a ház előtt mostanában?
2012. márc. 5. 17:04
 3/10 A kérdező kommentje:
Jó kérdés. Jogos, lehet, de nem gondolom, ez vmi más.
2012. márc. 5. 17:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Lehet úgy feküdtél, hogy megnyomtál bizonyos pontokat a fejeden, ezért láthattál olyan köröket. De ez csak az én verzióm, mert nálam is volt ez, de rájöttem, ha fekvés közben a tarkó vmilyen módon megnyomódik, akkor látok köröket, sőt néha szédülök is.
2012. márc. 5. 18:57
 5/10 anonim ***** válasza:

Fura...

Én az emberek körül szoktam látni köröket, de nem tudom, hogy mo a fene. Már eléggé megszoktam úgyhogy szinte már természetes számomra. Ha többször elõ jön akkor nyugodj bele örülj, hogy látsz ilyeneket :)

De amúgy szokott lenni ilyen lefekvés elõtt vagy csak akkor amikor nem aludni készülsz?

2012. márc. 5. 19:34
 6/10 anonim ***** válasza:
milyen körök, jukasak, vagy 'tele' vannak?
2012. márc. 5. 21:07
 7/10 Losselte ***** válasza:
51%
A helyzet az, hogy spirituálisan emelkedsz. Köszöntelek téged is a világomban. Talán kényelmetlen lesz, meg furcsa, de mivel a föld spitituális frekvenciája néhány éve a 7.8 Hz-ről 11-re emelkedett, sokan - mint magam is -, vonzódnak ehhez a spirituális emelkedési szinhez, hogy összhangban legyenek vele. Ez a jövő. Ez viszont fáradsággal időrövidüléssel fejfájással és egyéb kellemetleségekkel járhat az első időkben. Igyekezz róla minél többet megtudni, és persze elfogadni a szerzett infót. Jelenleg a föld lakosságának 2-3%-a emelkedik fel, és ez tovább nő. kb 2% pedig már eleve így született. Ők még nagyjábó 20 évesek, vagy az alattiak. Te is készülsz az új föld lakosságát színesíteni. Gratulálok, és szeretettel köszöntelek.
2012. márc. 6. 08:36
 8/10 anonim ***** válasza:

Meddig tartott? (felkelési vagy csak 2-3 percig, stb..)

Ha bacsuktad a szemed, nem láttad, ugye?

Mekkorák voltak, mennyireerőteljes a fényük?

2012. márc. 6. 13:20
 9/10 anonim válasza:
én is láttam már ilyen kék köröket,én lelkekre gondoltam először 18/F
2012. márc. 6. 19:50
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem tartott sokáig talán fél percig... magamnál voltam de mivel annyira szokatlant éreztem meg láttam ezért gondolom sokszor azt hogy lehet hogy csak félálomban voltam nyitott szemmel... Spirituálisan valamenyire fejlett vagyok, nem tudom, h ez mennyire volt azzal kapcsolatban. Talán soha nem fogom megtudni mi volt ez.
2012. márc. 7. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!