Félelem, képzelődés, szerintetek miért?
Arrol lenne szó, hogy itthon , de csak itthon, valamiért mostanába félek,eddig nem féltem szinte semmitöl,soha, de most valahogy így Szeptember óta elkezdődött, hogy amikor itthon vagyok (napszaktol és egyedül léttöl függően)
Félek valamitöl/valakitöl és nem tudom miért.
Először ugy fogtam fel mint egy megérzést, hogy lehet hogy valami baj lesz, de aztán már rendesen féltem,
aztán mikor megpróbáltam egyszer elnyomni, (hangos zenével persze csak fülhallgatón, közbe flippereztem mert az ilyen koncentrálós játék valamennyire) de aztán hátrább vittem a székem és felgyürtem a szőnyeget.
megigazítottam, aztán ahogy felemeltem a fejem, láttam egy emberszabású valamit, és fekete volt, nem volt körme.
(csak felsőtestetét láttam, fejét nem. de aztán úgy megijedtem hogy el is tünt. AZóta nem próbálkozom elnyomással. Néha már hangokat is hallok, de azt is furcsáltam mert nem motoszkálás hangot, hanem mintha pl betörték volna az üveget.
Szóval már nem bírom, lassan haza se akarok már jönni.
Mindig sulibol hazajövet lassan,nagyon lassan jövök haza.
Nekem ez ilyen félős, képzelődéses valamim.
Na szóval ezt szeretném megérteni, hogy miért.
Léccives ne humorizáljátok ki, tudom hogy lesz ilyen ember,
de legyen már légyszives olyan ember is aki valami értelmes választ ad.
LÉccives segédkezzetek nékem, vagy adjatok valami módot hogy segítsek ezen.
NEm bánom mit, csak legyen vége.
15/F
IGen,elsőre én is erre gondoltam, de nem néztem sok horrort. életemben talán max 2-3 horrort néztem.
EZek Szörnyecskék voltak , a Jeti visszatér (a mikor a tolókocsis van, ez 8 évesen volt, meg még anyámmal tavaly valami misztikusat.nem tom mi volt a neve)
DE ezek már régen voltak, és nem félek tőlük, tehát elsőre volt rész hol megijedtem, de nem tartottam félelmetesnek.
Először én is arra gondoltam, hogy túl sok horrort néztél, neem az után szoktak lenni ilyenjeim. Van, hogy én is csak úgy ok nélkül rettegek, attól, hogy meg fogok halni, hogy valaki áll a szobámban mikor belépek, vagy hogy betörtek a házba stb...
Mondjuk ezt a hallucinációt, amit írtál én még nem éltem át sose. Hangokat már hallottam, de ezek leginkább csak lépések voltak, nem beszéltek.
Gondolj vissza mi történt veled szeptemberben, amikor ezek a félelmetes dolgok először jelentkeztek? Esetleg történt veled, vay az ismerőseiddel valami rossz, amin nagyon megijedtél, vagy csak láttál egy ijesztő filmet, ami azóta beléd vésődött?
Hogyha rádtör a pánik, akkor gondolj arra: Nincs mitől félned, Nem bánt senki. (Tudom, hogy ekkor a horror filmekben az következik, hogy..., de a valóéletben nem). Vagy vegyél mély levegőket és csak arra koncentrálj, és igyál egy pohár vizet.
Ha megnyugtat, hogy van valaki a közeledben, akkor keress társaságot (nem baj, ha az csak az öreg szomszéd). És persze menj szabad levegőre, ahol sok ember van.
Egyébként csak sötétben, vagy világosban is félsz?
15/L
Megértem, hogy megijedsz ettől az állapottól. Tudod kötni valamihez? Történt valakivel valami vagy hallottál valami ijesztő dologról?
Ha nem múlik, pszichológus. Túl sokáig ne kínlódj vele, kérj segítséget!
21:11
Néha nappal is van olyan érzésem hogy volt itt mellettem valaki.De este gyakrabban szokott mint nappal, sőt, nappal annyira nem is, de azér bevillan néha néha.
Feliza:
hát végülis ilyen ehez hasonló nem történt velem, meg olyat se ismerek akivel megtörtént.
De évelején jött 2 új gyerek, akik most igen vagánynak hiszik magukat.
Na de mondjuk ez még e furcsa állapot közben volt, de azé leírom.
Haverral voltam mikor odajöttek kötekedni.
elkezdték a szokásosat hogy cs*cska meg ezeket.
Aztán haverom már kezdett lázadni és majdnem verekedés volt, de inkább mondtam néki hogy hagyd, oszt elmentünk.
Aztán másnap ezt az érvet elhagytam valahol, mert már anyáztak meg pofozkodtak, aztán én magam ütöttem le az egyiket. félrene értsétek nem akarok dicsekedni, csak most másképp nem tudtam megfogalmazni.
na de szoal azóta nem állnak oda mellénk kötekedni szoal ez megoldódott.
DE sztem nem sok köze van ehez itt.
DE holnap lesz a suliba pszihológus, és majd megkérdezem.
Bár már előre látom hogy titok tartán ellenére megfogja szüleimmel beszélni akik ugye családon belül nem titkolóznak (kivéve ha meglepetésröl van szó),
és testvéreim ugyis szekálni fognak.
SZoal Ezt a Pszihológus részt még meggondolom.
Köszönöm a válaszokat egyébként :)
Én azt szoktam csinálni, hogy kihumorizálóm az egészet.
Tudom nem könnyű félve de gondolj arra, hogy úgyse bánt senki.Ezzel az agyad másként viselkedik ha viccként fogod fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!