Hogyan tudok tartalék energiákat mozgósítani?
Ettől függetlenül még nem változott a véleményem.És képzeld el,hogy ide ültem a gép elé és írogattam.Persze te már megint leszűrtél egy roppant ésszerű következtetést.Dícséretet is érdemelsz ezért!Ragyogó elme lehetsz.Nem is értem,hogy minek írtál ide újból.Van egy tippem.Az lehet az oka,hogy a környezeted okoskának tart,miközben nincs annyi benned,hogy felfigyeljenek rád.Ezért hangoztatod a véleményed.Talán itt majd...!!!
Abból gondolom,hogy a stílusomat fikázod,közben semmi hasznos infót nem adsz.Olvasd már el,hogy mit írtál!Azt te írtad.Igen te.
Szeretném,ha nem küldenél több megjegyzést.
Szerinted miért írtam az utolsó soromat?-Nem költöi kérdés!Persze,hogy felhúztam magam.Örülök,hogy egyet értesz velem,látom,hogy te is felhúznád magad.Az a helyzet,hogy már én szégyenlem magam,hogy veled vitatkozok.De nem bánom.Elemezd ki ezt a kommentet,majd írjál valami frappánsat és örülj annak,hogy nem tanulok!Én is örülök,ugyanis Péntekenként inkább pihenek,mert szombaton egész nap megtehetem.Azt gondolom,hogy téged ész érvekkel nem lehet meggyőzni,mekkora barom vagy.Nem mutatsz egy fikarcnyi tiszteletet sem,nem próbálsz a mondatok mögé látni,hanem inkább az abban lévő szavak logikai kapcsolatát vizsgálod és törtetsz afelé,hogy legyőzz egy ilyen pitiáner vitában ahelyett,hogy inkább meg sem szólaltál volna.Szívesen rászánom ezt a pár percet,hogy veled foglalkozzak,mert igen tanulságos.Gondoltam,hogy egy óra múlva küldöm el ezt,hogy nézegesd egy ideig,hátha megint írok.De ne aggódj,amint meglátom,hogy írtál,máris fogalmazni kezdek!Tudom,tök hülyén fogalmazok.Ez van.
Várom megtisztelő válaszod!
Köszönöm!
Én is hallottam,sőt,próbáltam ilyen készítményt.Annyi lett az eredménye,hogy nagyobb hatásfokkal tudtam dolgozni,de nap végén aztán megint hulla voltam.Én inkább "belső energiák mozgósítását" szeretném elérni.Tudom,ez akarat kérdése,de hosszú ideig csináltam azt,hogy elhomályosodott szemmel meg bizsrgő aggyal,fájó tarkóval tanultam,hogy a lecke végére érjek.Ennek viszont azvolt a hátulütője,hogy nem tudtam elég gyorsan felidézni magamban és nem is teljesen.Ahhoz képest persze,ahogy munka előtt tudtam tanulni.Akkoriban én verseket is csak az irodalom óra előtti szünetben tanultam.Kétszer elolvastam és felmondtam rendre 4-5-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!