Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hiszel a kisertetekben vagy a...

Hiszel a kisertetekben vagy a demonokban, illetve láttál már?

Figyelt kérdés
2012. febr. 16. 20:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én tegnap este futás közben láttam egy alakot,kb 50m-re volt tőlem,arra mentem kiváncsiságból,de mire odaértem, nem volt ott senki.Nem beképzeltem,tényleg ott volt.Zenét hallgattam,de abban a pillanatban a következő számra váltott az mp3 lejátszóm,A http://www.youtube.com/watch?v=TK6X3OqCnb4
2012. febr. 22. 09:46
 12/17 nono1991 válasza:

Az első válaszadó mondja már meg (láttam de nem hiszek)

Ha valaki látott már ilyesmit hogy lehet nem hinni benne. Hogy van ez?

2012. febr. 22. 15:40
 13/17 LeGrady ***** válasza:

Szellemet egyetlen egyszer láttam, csak pár pillanatra - egy kutya ugatta a semmit a mező közepén, emiatt tűnt föl. Hiszek is bennük, jelenlétüket is nem egyszer éreztem, de ez persze semmit sem bizonyít. A legtöbb esetben a szellemeknél nincs másrol szó, mint arról az energiáról amit az ittmaradók sugároznak az eltávozott emléke felé.

A démonok elméletileg szabad asztrál/mentál síkon élő lények. Nos, kerüld őket, ne foglalkozz velük, mert a legjobb védelmed ellenük, ha nem hiszel bennük. Ha mégis, akkor győzd meg magad, hogy ritkák és a legtöbbjük nagyon gyenge ahoz, hogy a fizikai világra hatást gyakoroljon. Egyébként ez szerencsére igaz is.

2012. febr. 23. 05:17
 14/17 gabes08 válasza:
szerintem aki hisz benne az bolond. nem létezik semmi ilyesmi
2012. febr. 24. 13:36
 15/17 anonim ***** válasza:
én hiszek és szeretem az ilyen dolgokat..és léteznek énis láttam már meg éreztem h itt van vmi..
2012. márc. 3. 13:20
 16/17 anonim válasza:
Én csak az UFO lakokban hiszek.Van egy szavahihetö komám aki már találkozott velűk. Allitja, hogy nem zőldemberkék, hanem kékemberkéek. EWgy este mikor ment haza a kocsmából, ember, akarom mondani UFO közelbe kerűlt velűk, amit másmap a szeme alatt ékeskedő mély égi kék karikák bizonyitottak
2012. márc. 3. 15:12
 17/17 anonim válasza:

Persze, Láttam is már... Még mindig emlékszem.

Egyszer amikor kisebb voltam a testvéreimmel együtt aludtunk, egyszer valaki mondta a nevem, felültem, nem láttam senkit ébren, gyorsan elbujtam. Máskor árnyékokat láttam a sötétben, azt hittem hogy anya vagy apa, kimondtam a nevüket és eltűntek. Ennyit a Démonokrol... Najo még most is azon gondolkodom hogy tényleg van az a Démonom... Üdv, Mr.Démon👻

2018. nov. 9. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!