Hiszel a kisertetekben vagy a demonokban, illetve láttál már?
Az első válaszadó mondja már meg (láttam de nem hiszek)
Ha valaki látott már ilyesmit hogy lehet nem hinni benne. Hogy van ez?
Szellemet egyetlen egyszer láttam, csak pár pillanatra - egy kutya ugatta a semmit a mező közepén, emiatt tűnt föl. Hiszek is bennük, jelenlétüket is nem egyszer éreztem, de ez persze semmit sem bizonyít. A legtöbb esetben a szellemeknél nincs másrol szó, mint arról az energiáról amit az ittmaradók sugároznak az eltávozott emléke felé.
A démonok elméletileg szabad asztrál/mentál síkon élő lények. Nos, kerüld őket, ne foglalkozz velük, mert a legjobb védelmed ellenük, ha nem hiszel bennük. Ha mégis, akkor győzd meg magad, hogy ritkák és a legtöbbjük nagyon gyenge ahoz, hogy a fizikai világra hatást gyakoroljon. Egyébként ez szerencsére igaz is.
Persze, Láttam is már... Még mindig emlékszem.
Egyszer amikor kisebb voltam a testvéreimmel együtt aludtunk, egyszer valaki mondta a nevem, felültem, nem láttam senkit ébren, gyorsan elbujtam. Máskor árnyékokat láttam a sötétben, azt hittem hogy anya vagy apa, kimondtam a nevüket és eltűntek. Ennyit a Démonokrol... Najo még most is azon gondolkodom hogy tényleg van az a Démonom... Üdv, Mr.Démon👻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!