Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van a feketeszeműekkel horrorf...

Van a feketeszeműekkel horrorfilm? :D

Figyelt kérdés
Elég meleg a téma a suliban és azt beszéltük összeülünk filmezni egyet ami lehetőleg ijesztő, és arra gondoltam ha van akkor ilyet kéne :D kicsit hülye kérdés de remélem azért válaszolnak rá, azoknak előre is köszönöm szépen.
2012. febr. 14. 19:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
én tudok egypár ufós filmet, van is egy ami kifejezeten nem horor film, de ijesztő.(legalábis, mik először és utoljára látam 7 évesen ak ijesztő volt). A címe: Jelek
2012. febr. 14. 20:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Battle Royal: Cél a felső kötél
2012. febr. 14. 20:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A Jelek nem rossz, viszont nem horror, de annál jobb mert thriller, és annak a műfajnak az a lényege hogy rémisztő legyen, maga a szó is azt jelenti
2012. febr. 14. 20:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

fekete karácsony

brutális egy film utána 1évig rémálmaim voltak:D

2012. febr. 15. 07:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az az igazság ,hogy mindenkire más rémisztő dolog hat.

Meg hangulatfüggő is.

Sőt tárasaság függő is.

Lehet te azon a filmen elaludnál amin én lekaparom a falat ,és lehet fordítva is ugyanez.

A saját félelmeiden alapul az egész. Ha nem hat meg akkor számodra bármi lehet a filmben nem tulajdonítasz neki jelentőséget.

2012. febr. 15. 15:53
 6/9 Hagenti ***** válasza:
76%
MELYIK A KEDVENC HORRORFILMED????????
2012. febr. 15. 18:01
 7/9 A kérdező kommentje:

és a fekete kari az feketeszeműs? mer most mindenki ettől szarik mióta elmeséltem nekik egy-két történetet

De nem muszály h olyan legyen, de minket nem a vér hanem ijesztő, akár természetfelettis film volna jó :D előre is kösz

2012. febr. 17. 16:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Az Árnyékember. Jó régi, de ne aggódj színes és fekete szemű ember kinézetű, ember-alien hibridek vannak benne titkos-ügynöknek öltözve.
2012. febr. 17. 18:12
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi :D és Az Átok cimű film az ilyen szaratós ijesztős :DD (bocs ha off)
2012. febr. 19. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!