Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem volt vagy hallucináltam?!

Neonzorr:) kérdése:

Szellem volt vagy hallucináltam?!

Figyelt kérdés

Kicsit régebben volt már valahogy tavaly nyáron. Egyik reggel felkeltem és rosszul éreztem magam..mintha valaki figyelne. És amikor kinyitottam a szemem és elforítottam fejem láttam hogy egy ember alakú fekete valami áll mellettem.És teljesen ember alakja volt. Egy kicsit figyelt pár másodpercig "néztük" egymást(Nem volt se szeme se semmi csak egy fekete alak volt). aztán elkezdett futni(ilyen sötét "árnyat" vagy olyasmit "húzott" maga után). Én ijedtemben felpattantam és utána mentem. A fürdő szobába futott be és ott rögtön a tükör felé ment.Aznap nagyon rosszul éreztem magam és reggel remegtem is egy kicsit.Mi volt vagy mi lehetett ez.?! A mai napig foglalkoztat a kérdés de nem találtam ehhez hasonlót.

A "Trollok"-nak és az unatkozó embereknek.:nem voltam se berúgva se nem a "Big Foot" volt..se ehhez hasonló lény..és biztos hogy nem álmodtam. Nem is alva jártam mert teljesen eszemnél voltam.

2012. febr. 10. 17:18
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Lehet, h haluztál, én is szoktam. Én múltkor pl az elhunyt kutyámat láttam az ágyam mellett, mikor felébredtem (hétfőn lesz 2 hónapja, h elment...). Megdörzsöltem a szemem, pislogtam elég nagyokat, és hirtelen elszaladt, de közben el is homályosult, visszhangozva nyüszített...
2012. febr. 12. 03:21
 22/26 A kérdező kommentje:
hm. Érdekes. Minden esetre remélem h hallucináltam és tényleg nem pedig egy "démon" figyelt.
2012. febr. 12. 13:52
 23/26 anonim ***** válasza:

Jaj ez nagyon iLYeztő :D

amúgy kérdező azt javaslom este amikor a szüleid elaludnak takard le a tükröket.

esetleg ha megint tapasztalod ezt az ijesztő dolgot akkor ne félj mert abból táplálkozik a démon. a tükröset amit napkirály javasolt nem csinálnám mert a tükör össze törése 8év balszerencsét okoz vagy 7 :D

2012. febr. 13. 10:23
 24/26 anonim ***** válasza:

Te nagyon aranyos vagy ám, 10:23-as! Veszed a lapot, van humorérzéked és tudsz játszani. Ne is félj semmitől! Az már igaz, hogy a feszültebb lelkiállapotok, szorongások néha megtréfálják az embert és olyat is vél látni...ami nincs. Ha valaki ezt átgondolja, máris megszabadul a félelmektől.

Amúgy meg szia! A Baba Jaga

2012. febr. 13. 10:58
 25/26 anonim válasza:
Nos,szerintem az a legjobb,ha szembe nézel a félelmeddel.Ha újra találkozol a személlyel,mondj neki valami barátságosat.Szólj utána,például hogy hé, szia,ne menj el,barátkozzunk.Mindig is szerettem na szellemeket,és váltigéllítom,hogy amit láttál,az egy szellem volt.Én csak szeretném,hogy találkozzak velük,imádom őket.Velük együtt akarok élni.(na meg persze Istennel,hívő vagyok).
2012. febr. 18. 13:14
 26/26 anonim ***** válasza:

utolsó válaszoló: te bolond vaagy?!

uristen.. menyi itt a bolond embeer.

2012. márc. 30. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!