Tapasztaltál már hasonlót?
"Miért kell, hogy értelme legyen? Már megint a tipikus emberi téveszme, hogy azt hisszük, hogy mindennek van valami felsőbb értelme. Olyan nehéz elhinni, hogy igazából semminek sincs, csak éppen így alakult? "
Na, ezért nem vagyok én szkeptikus!Nézzen ezért hülyének, aki akar, de jobb inkább úgy élni, hogy hiszem, mindennek van(valamilyen) értelme és nem csak hús-vér ösztönlények vagyunk.
"Nézzen ezért hülyének, aki akar, de jobb inkább úgy élni, hogy hiszem, mindennek van(valamilyen) értelme és nem csak hús-vér ösztönlények vagyunk."
Ebben igazad van tökéletesen. Jobb bizony. Ezt hívják vágy vezérelt gondolkodásnak. Logikai hiba, ami elhomályosítja az ember elméjét: [link]
Aki így gondolkodik, az nem hülye, hanem egyszerűen csak ember. Ezen is túl lehet lépni, csak kérdés, hogy minek. Akit annyira nem érdekel az élet, az univerzum, meg minden, annak tényleg minek, ott van millióegy vallás millióegy meséje, azok sokkal megnyugtatóbbak.
Engem viszont nagyon érdekel...
"Te aztán beleélted magad ebbe a témába... Nem vagy semmi. Adsz belőle nekem is:)"
Mindig, mindenki ezzel jön... :D
A helyzet az, hogy nem élem bele magam annyira, csak rettenetes gyorsan gépelek. Kb. 2-3 perc alatt írok le olyan 4000 betűt. Nekem még az ilyen szófosás is csak pár perc gépelés, ezért képes vagyok hosszú magyarázatokba bonyolódni az interneten.
Nem erre megy el az egész napom... :D
2-3 perc alatt 4000 betűt. Ez valahogy technikailag kivitelezhetetlen, mivel az éves gépíró bajnokságon írnak(másolnak) ennyit 10 perc alatt.
Amúgy igazad van, majdnem felrobban már a fejem ettől a sok vonzás- és parazakkanttól.
"Ez valahogy technikailag kivitelezhetetlen, mivel az éves gépíró bajnokságon írnak(másolnak) ennyit 10 perc alatt. "
Mivel elírtam egy nullát. :D 400, elnézést, négyszáz... :D
10 perc alatt még a legjobb pillanataimban is ha 1200-1300-at sikerült leütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!