Ez mi a franc? Félek nagyon.
# 29
ja, ellentmondasz nekem, aztán a következő mondatban azt tanácsolod, hogy menjen papért. húú mennyi ész:D
Kedves 31-es válaszoló! Ha jobban megnézed a válaszomat, egyetlen szóval sem írtam neki, hogy most ebben a minutumban rohanjon el a templomba. Egyértelmű számomra, hogy akkor megy majd el, ha jobban lesz, illetve mostmár az édesanyja is el tudja majd vinni.
Egyébként épp ezért ajánlottam neki a telefon lehetőségét. :)
De remélem, szebbé tette a napodat hogy rögtön elkezdtél oltogatni. :)
Visszatérve a kérdéshez: szerintem is mondd el a dolgot anyukádnak. Nem veszíthetsz vele semmit.
# 36
akkor meg azért nincs értelme, mert az napok kérdése.
egyébként kíváncsi vagyok a szülei arcára, amikor rájönnek, hogy megbolondult a lányuk:D (bár, még mindig kitartok amellett, hogy fake)
Már hogyne lenne értelme? :D Nem mindegy, hogy csak néhány napot kell kibírnod így, amíg le nem megy a lázad, vagy sokkal többet. Meg egyébként is, ha kimegy az utcára csak úgy, megfagy szerencsétlen. :)
Mellesleg nem akarok veszekedni vagy ilyesmi, mindenkinek van saját véleménye, tiszteletben tartom. :)
Abban igaza van az előttem válaszolónak, hogy lehet furcsálni fogják a szüleid a dolgot. De ha igaz, amit írtál, biztos ők is tapasztalják majd. Akkor biztos el fogják hinni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!