Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Cukros szellem mégis igaz?

Cukros szellem mégis igaz?

Figyelt kérdés
Tegnap olvastam egy cukros-szellemes kérdést, ezért figyeltem a nálunk lévő cukros zacskóra, ami reggelre másképp állt! Ez milyen fajta szellem lehet?
2012. jan. 25. 10:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Emberek, én most komolyan megnyugodtam. Történhet itt bármi a nagypolitikában, belőlünk, államalkotó kisemberekből nem veszett ki a szellem.
2012. jan. 25. 22:32
 22/24 anonim ***** válasza:

"Tegyük már át a humor kategóriába!"

Ott vagyunk.

2012. jan. 26. 02:06
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
XD Szegény cukros szellem :( Miért kell szivatni? Nem tehet róla, hogy édes szájú :( Szereti a cukrot na és? Nálunk is van, mi szeretjük, bár kissé idegesítő amikor az összes cukrot felfalja és sót rak a zacsiba, de hát mindenki csinál butaságokat... És kezdem megszokni a sós kávét, teát, forraltbort, fánkot, almás rétest, diósbejglit...
2012. jan. 26. 02:43
 24/24 anonim ***** válasza:
Cukros szellem, még szép hogy létezik! Minden édességet, főleg az erős cukor tartalmúakat és inkább a cukrot fogyasztja. Már értem miért van a konyhában annyi só és olyan kicsi cukor...De nem csak cukor szellem van! Van energia szellem is ami az energiát fogyasztja, villanyt legfőképpen. Fali szellem is létezik a falban lakik és állandóan kopog. A padlószellem meg nyikorog, a levegő szellem pedig a füledbe motyog éjszaka. És még akkor nem is beszéltünk a vízszellemről...Ajánlatos óvakodni ezektől súlyos agyi sérüléseket és nagy számlát okoznak!
2012. aug. 31. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!