A cukor és a szellemek. Szerintetek igaz az, hogy ha egy tányérba cukrot terítünk és, ha ott hagyjuk az üres lakásban, akkor esetleg odavonzza a szellemeket és a cukorba rajzolt ábrákkal tudnak nekünk üzenni?
Igazad van, a cukor vonzza a szellemeket. A konyhaszekrény meg a fűszertartó rekeszek tele vannak Casperrel :DDD
A citromlével pedig marslakókat lehet csalogatni :D
Nem hiszem , hogy bátorítani kéne egy (valószínűleg) kislányt abban , hogy szellem járta házban lakik . Hátha még a végén pszichológushoz is járnia kell, mert megetetik mindenféle maszlaggal.
Még az is lehet , hogy a metró mozgatja az egész házat.
Igen , mi szkeptikusok nem tudjuk bizonyítani valami nemlétét . Csak az a baj , hogy a hívők se tudják bizonyítani a létét...
Kötve hiszem, hogy pont én fogom őt bátorítani, amikor még szakember is járt náluk emiatt. :)
Én is, húgom is kislánykorom óta tudunk a szellemekről (tudom, ti nem hisztek benne :)), mégsem került egyikünk sem elmegyógyintézetbe, még csak pszichomókushoz sem. :)
Egyébként is, én csak a kérdésére válaszoltam. ;)
"Csak az a baj , hogy a hívők se tudják bizonyítani a létét..."
-> [link]
Dokumentált, releváns, ismételhető kísérlet (a megfelelő emberekkel persze, nem csalókkal)
Üdv!
Leftlegged Player :)
"Ez a Schwartz professzor megmagyarázhatatlan elektromágneses erőteret bizonyított."
Elolvastad? Nem úgy tűnik. A médiumok 85%-ban találtak (átlagosan), ennek matematikai esélye egy a sokmillióhoz.
Üdv!
Leftlegged Player :)
Hát ha olyan helyre rakod a gyertyát, hogy leégjen a ház, az már a saját hülyeséged.
Én minden este gyújtok gyertyát, főleg mécsest, mert szeretem az illatát és egyébként is szép. És még áll a házunk. Nem semmi, igaz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!