Lehet, hogy "látó" leszek?
Sziasztok.
Van egy ismerősöm aki médium,vagyis ahhoz hasonló talán csak látó.
Még tavaly meglátogatott miszerint,érezte,hogy jönni kellett hozzám.
Nem értettem miért,tehát rákérdeztem,és azt mondta valamit érzett már a születésemkor tudta valamiért más vagyok mint a többi ember,valamit tudok amit nem mindenki.
Rákérdeztem mire is gondol pontosan,mire ő megkérdezte,hogy érdekel-e a Ezotéria.
Rengeteget beszéltünk és arra jutottunk,hogy nem jött még el az ideje annak,hogy tudjam "mi is fog velem történni".
Azután sokszor felkerestem,de mindig azt mondta hogy még nem,még nem.
A másik pedig,hogy 2 évvel ezelőtt voltam egy jósnőnél aki szerint felnőtt koromban is gyógyítással illetve ezotériával fogok foglalkozni.
Valóban látó volnék? Mikor fog jelentkezni? Vagy honnan tudjam mi lesz ?
20:47 Egyetértek azzal, hogy a DMT sok mindent megmagyaráz a ezoterikus, távol-keleti irodalomban fellelhető jelenségek körül, azonban a DMT egészen más élményt nyújt mint a "klasszikus" értelembe vett testen kívüli élmény. Habár vannak közös elemek a két élmény között, de rengeteg helyen eltér. A DMT használók nem lebegnek a testük felett, hanem elszállnak Isten tudja hova. A TKÉ-el ellentétben gyakran geometriai mintázatok bukkannak fel - s ez csak az egyik vizuális eltérés. S ezt az anyagot nagyon gyorsan lebontja a szervezet, gyorsabban mint újra tudná termelni, - MAO gátlóval meg lehet nyújtani a hatást több órásra, de azt kűlsőleg kell bevenni - holott a gyakorlott asztrálutazók - legalább is a beszámolók alapján - ennél az időnél tovább is képesek a testükön kívül tartózkodni.
Ha ilyen egyszerü lenne már rég tényként kezelné a tudományos világ hogy ez áll e jelenség hátterében, főleg hogy a '90-es években sok kísérletet végeztek, csak sajnos nem lettek túl eredményesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!