Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehet, hogy "látó" leszek?

Lehet, hogy "látó" leszek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van egy ismerősöm aki médium,vagyis ahhoz hasonló talán csak látó.

Még tavaly meglátogatott miszerint,érezte,hogy jönni kellett hozzám.

Nem értettem miért,tehát rákérdeztem,és azt mondta valamit érzett már a születésemkor tudta valamiért más vagyok mint a többi ember,valamit tudok amit nem mindenki.

Rákérdeztem mire is gondol pontosan,mire ő megkérdezte,hogy érdekel-e a Ezotéria.

Rengeteget beszéltünk és arra jutottunk,hogy nem jött még el az ideje annak,hogy tudjam "mi is fog velem történni".

Azután sokszor felkerestem,de mindig azt mondta hogy még nem,még nem.

A másik pedig,hogy 2 évvel ezelőtt voltam egy jósnőnél aki szerint felnőtt koromban is gyógyítással illetve ezotériával fogok foglalkozni.

Valóban látó volnék? Mikor fog jelentkezni? Vagy honnan tudjam mi lesz ?

2012. jan. 21. 19:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%
Abban a korban vagy, mikor szeretnéd különlegesnek érezni magad, ahogy mindenki más is. Álmodj, amíg megteheted, de ne éld bele magad semmibe, mert később rossz lesz csalódnod benne.
2012. jan. 21. 22:05
 12/20 A kérdező kommentje:
Értem,ezt sokan mondták már. :)
2012. jan. 21. 22:09
 13/20 anonim ***** válasza:

20:47 Egyetértek azzal, hogy a DMT sok mindent megmagyaráz a ezoterikus, távol-keleti irodalomban fellelhető jelenségek körül, azonban a DMT egészen más élményt nyújt mint a "klasszikus" értelembe vett testen kívüli élmény. Habár vannak közös elemek a két élmény között, de rengeteg helyen eltér. A DMT használók nem lebegnek a testük felett, hanem elszállnak Isten tudja hova. A TKÉ-el ellentétben gyakran geometriai mintázatok bukkannak fel - s ez csak az egyik vizuális eltérés. S ezt az anyagot nagyon gyorsan lebontja a szervezet, gyorsabban mint újra tudná termelni, - MAO gátlóval meg lehet nyújtani a hatást több órásra, de azt kűlsőleg kell bevenni - holott a gyakorlott asztrálutazók - legalább is a beszámolók alapján - ennél az időnél tovább is képesek a testükön kívül tartózkodni.

Ha ilyen egyszerü lenne már rég tényként kezelné a tudományos világ hogy ez áll e jelenség hátterében, főleg hogy a '90-es években sok kísérletet végeztek, csak sajnos nem lettek túl eredményesek.

2012. jan. 21. 22:31
 14/20 anonim ***** válasza:
61%
Én tapintó vagyok!
2012. jan. 22. 00:13
 15/20 anonim ***** válasza:
64%
Ha még gyerek vagy, akkor nem alázlak le, de tanuld meg egyszer s mindenkorra, hogy ilyen baromságok NINCSENEK!
2012. jan. 22. 03:57
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem leszel te semmi. Hidd el nincsenek látok. Az hogy valaki különleges akar lenni, mindenkibe benn van, nem csak gyerekbe, néhány más emberbe is. Mire felnősz te is csak egy leszel a sok közül. Az meg még pluszban bizonyítja, hogy nem leszel látó, hogy a barátod mindig azt mondja, még nem, még nem. Szerintem felejtsd ezt el.
2012. jan. 22. 15:32
 17/20 anonim ***** válasza:
72%
Azt hiszem, én vagyok itt a "überlegeslegkiválasztottabb". Én halló, látó, tapintó, szagló és ízlelő ember vagyok. Ezeket a képességeimet már születésemkor megállapították, és azóta minden nap használom ezen képességeket. Szóljatok, ha bármiben szükségetek van a képességeimre.
2012. jan. 22. 17:02
 18/20 anonim ***** válasza:
Itt nem fogsz rá választ kapni! Mégpedig azért mert az emberek más-más nézeteket vallanak. Nem kell erőltetned semmit, még fiatal vagy. Aminek el kell jönnie el fog jönni ne aggódj e miatt. Foglalkoz a mindennapi dolgokkal, és ha tényleg így van ahogy modtad akkor úgyis jelentkezni fog, és spiritualitással fogosz foglalkozni, ne aggódj. Ne halgass senkire, csakis a szívedre, mélyen önmagadban találhatsz választ mindenre, csak ne erőltess semmit (még). Remélem segítettem.
2012. jan. 22. 17:27
 19/20 anonim ***** válasza:
ha már itt feltetted ezt a kérdést akkor tuti nem :D
2012. jan. 25. 15:42
 20/20 anonim válasza:
én meg análfurkász vagyok...
2012. febr. 4. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!