Lehet, hogy "látó" leszek?
Sziasztok.
Van egy ismerősöm aki médium,vagyis ahhoz hasonló talán csak látó.
Még tavaly meglátogatott miszerint,érezte,hogy jönni kellett hozzám.
Nem értettem miért,tehát rákérdeztem,és azt mondta valamit érzett már a születésemkor tudta valamiért más vagyok mint a többi ember,valamit tudok amit nem mindenki.
Rákérdeztem mire is gondol pontosan,mire ő megkérdezte,hogy érdekel-e a Ezotéria.
Rengeteget beszéltünk és arra jutottunk,hogy nem jött még el az ideje annak,hogy tudjam "mi is fog velem történni".
Azután sokszor felkerestem,de mindig azt mondta hogy még nem,még nem.
A másik pedig,hogy 2 évvel ezelőtt voltam egy jósnőnél aki szerint felnőtt koromban is gyógyítással illetve ezotériával fogok foglalkozni.
Valóban látó volnék? Mikor fog jelentkezni? Vagy honnan tudjam mi lesz ?
Hogyan lenne bárki is képes a jövőbe látni, ha a világ anyagi, az anyag energia az energia pedig hullám(és részecske) természetű, ami vektorral, frekvenciával és energiával jellemezhető(és még pár dologgal).
Ahhoz hogy láthasd a jövőt ismerned kell ezeket az adatokat minden egyes kvantumrészecskére vonatkozóan, de hoppá te is része vagy a világnak így te is ezekből állsz, így az agyad is ugyan olyan részecskékből áll, amik már eleve rendelkeznek ezen tulajdonságokkal.
Egyedül Chuck Norris tudta kirakni legóból a világ 1:1 arányú mását.
Gyógyító erő pedig nincs, vagyis van placebonak nevezik, azt mondják ettől a tablettától vagy mágustól (esetedben látótól) meggyógyulsz, de fájni fogy a fejed 2 hétig - és te elhiszed, szíved mélyéig hiszel és reménykedsz benne -> meg fogsz gyógyulni(és lehet a fejed is fájni fog 2 hétig ;)).
Dr. Mengele (Auswitz-i orvos/mészáros) Hitler idején eljátszotta már ezt tablettába zárt egyszerű kősóval. Azt mondta az alanyoknak, hogy kísérleti gyógyszer, meg fognak tőle gyógyulni és lám meggyógyultak a koncentrációs táborból kiválasztott kísérleti 'nyulak' is.
A placebo hatás elvileg a tobozmirigyre vezethető vissza(zakkantaknak 3. szem, de nem lehet vele látni). Ez a mirigy képes termelni DMT-t (mesterséges izomere drog, ezt haszálják az 'asztrálutazók', meditációval elérik, hogy működésbe lépje a '3. szemük' és DMT-t termeljen nagy adagban) és valami gyanta szerű cuccot is képes termelni(innen ered a neve asszem) ami nagy mértékben növeli a természetes(nél sokkal nagyobb mértékben a) regenerációt.
És ezzel eljutottam 2 ezo-s jelenség tudományos magyarázatához, anélkül, hogy gondolkodtam volna, csak googléztam egyet és lőn 'csoda'.
Paranormális: a tudomány által még nem megmagyarázható jelenség. (a hangsúly a még-en van)
UI:Jöhet a lepontozóbrigád a nagyon szkeptikusok és a full zakkantak köréből is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!