Megmagyarázhatatlan történések?
Sziasztok!
Nem szokott velem különösebb természetfeletti furcsaság történni[esetleg, hogy érzem ismeretlenek/szellemek illatát a házunkban holott semmi nem ad ilyen illatot]
Eléggé kezdek megzavarodni, mert egy bizonyos dolog már ismétlődően előfordult velem.
Én ezeket jeleknek fogom fel, csak nem tudom ,hogy kitől jön..Amikor valami fontos dolgom lenne/lett volna, és elmulasztom azt akkor ez a jelzés jön..
Pl múltkor érettségire kellet volna készülnöm, de helyette kicsit gépeztem, akkor a gép egyszer csak kikapcsolt , minden előzmény nélkül..[újra sem indult] mintha áramkimaradás lett volna..oké mondom egyszer előfordul..
Másodszor a tévé kapcsol ki ugyan így[másik eset pár hónappal később ismét fontos dolognál]
Harmadszor is megtörtént ekkor konkrétan a szobában az egész villany lekapcsolt[ nem égtek ki az izzók a csillárban].
Számomra ez felfoghatatlan ,hogy mi idézi elő..
Aztán elbeszélgettem anyuval, és ő mondta, hogy egyszer már amikor együtt voltunk is megtörtént 4-5éve..
Akkor együtt feküdtünk lámpafényben a szobában és egyszer csak a tv vezetéke kb 1,5métert! kilengett balra a falon.
[ez dédim halálának az évfordulóján volt..sajnos nem volt módunk akkor kimenni a temetőbe hozzá]
Nekem túl sok ez a véletlen..
Szerintetek mi lehet? nem hiszem ,hogy egyszerű villamosenergiai probléma..
De igen, túl sok a véletlen, nem csak ennél az esetnél is, hanem az egész világon. Ezért döntöttem úgy, hogy próbálok ismereteket szerezni ezekről, pedig én nem észlelek soha semmilyen paranormális jelenséget.
Üdv!
Leftlegged Player :)
Csak hobbiszinten foglalkozom ilyesmivel, de szerintem több magyarázata is lehet a dolognak.
Egyrészt, lehet hogy tényleg csak villamosenergiai probléma van a házatokban, mivel a legtöbb eset árammal működő dolgok közelében történt. Talán ki kéne hívnotok egy szakembert, hogy nézzen körül. Az a biztos.
A második gondolatom, az a te saját energiáddal kapcsolatos. Olvastam, hogy megfigyelték, hogy sok esetben a poltergeist jelenség olyan fiatalok közelében fordult elő, akiknek épp erős elfojtott érzelmeik, vagy egyszerűen erős érzelmi kicsapásaik voltak. (Hogy pontosan milyen, már nem emlékszem, rég olvastam a cikket.) Arra a következtetésre juttottak, hogy sok esetben a mozgó tárgyakat vagy az energiakisüléseket ők maguk hozták létre, persze nem tudatosan. Talán veled is ez a helyzet.
Végül pedig lehet paranormális jelenség is. Több ismerősömnek is volt megmagyarazhatatlan élménye elektronikus dolgokkal is (amiket technikailag nem lehetett megmagyarázni).
Ritka...de én arra gondolok,hogy dédmamád szeretné,ha jó életed lenne,és nem elszórakoznád!
Tanulj és ha az megvan..Jöhet a szabadidős tevékenység!
Erre utal.:)
Tedd meg...had nyugodjon békében szegény.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!