Mi csinálhattam?

Figyelt kérdés

anyukám ma mondta h tegnap este amikor átjött megnézni minket a bátyám aludt én meg ültem póló nélkül az ágy közepén és amikor megkérdezte mit csinálok akkor azt válaszoltam h nem tudok aludni.

De ebbe az a poén hogy én úgy emlékszem hogy aludtam és nem emlékeztem arra se h beszéltem anyámmal meg semmire se csak annyira hogy aludtam.

Mi volt ez?

2012. jan. 11. 13:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy félálomban voltál, vagy álmodban csináltad. Egyszer nőrokonaimmal egy szobában aludtam családlátogatáskor, és egyszer csak az éjszaka közepén arra eszméltem, hogy egyikük kérdezgeti jól vagyok-e. Akkor esett le, hogy hosszú ideje mozdulatlanul ülök és nézek magam elé. :))) Félig aludtam, fel sem fogtam, mit csinálok, amíg nem szólt hozzám valaki. :D
2012. jan. 11. 13:12
 2/5 anonim ***** válasza:
tekis alvajáróxD!!! amikor kicsik voltunk az öcsém mindig alvajárt... általába csak a wcn ült és nézett mikor én már egy fél órája vártam h végezzen. aztán volt h lehugyozta a fűtőtestet, és olyan is hogy csak járkált fel alá... néha beszélt is. egyszer volt hogy épp ezt csinálta és találkozott anyával és felordított. amitől anyám is megijedt és sikított. aztán drága brúder megint.....
2012. jan. 11. 15:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Alvajáró vagy.

Én is jövök-megyek álmomban, és beszélek is.

De nem mindig, persze, csak akkor, ha nagyon-nagy a stressz rajtam.

2012. jan. 11. 22:49
 4/5 anonim ***** válasza:
92%

Nem hiszem hogy ez az Ezotériával kapcsolatos kérdés lenne...ne aggódj nem szállt meg egy szellem vagy démon, deh még a kapanyányi monyó sem!xd

Én is szoktam alva beszélgetni éjszaka az alvó tesómmal (ezt a másik tesóm mondta) Sőt

egy szer arra ébredtek hogy azt mondogatom nekik hogy kergetnek a szalonnák!:DDD

2012. jan. 12. 10:51
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat 1szóval akkor alvajáró lettem:D
2012. jan. 16. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!