Alvajártam? Vagy mit csinálhattam? Nem emlékszem semmire.
Az idegrendszer produkál rendellenességeket alváshiány miatt.
Néhány nap alatt visszafordíthatatlan elmezavar is felléphet, ha valakit egyáltalán nem hagynak aludni.
Simán alva is járhattál. Láttam már - szintén osztálytábor volt - egy srác aki a lányok szobájába akart vizelni.
Alvashiány is közrejátszhatott a dologba
nem kell fosni hallottam már ilyenekről, és ott is az alváshiány volt a felelős!
nem kell parázni ha eleget alszol! (am rohadt vicces lehetett :D)
Csak annyival egészítem ki a válaszokat, hogy tisztára emlékeztet az effajta jelenség arra, amikor hipnotizálnak valakit. Nyugi, az sem lehet veszélyes általában. Amit az ember egyáltalán nem tenne meg, arra képtelenség hipnotizálni is az illetőt. A te esetedben meg nem tudom, ez már a pszichológiai értelemben vett alvajárás-e, de az alváshiány valóban belejátszhatott. Ilyen esetben is a felszínre kerül egy csomó tudattartalom a tudatalattiból, oda meg többnyire elfojtott érzelmek szoktak kerülni többnyire és legnagyobbrészt kisgyermekkorból, csecsemőkorból, magzati állapotból. ;)
De nem csak ezen időszakokból.
Azaz nem véletlen, ha bunkó voltál; végső soron semmi baj, valszeg éber állapotodban gyakran elfojtod a haragod, azonban az esemény során meg feltört valamelyest. Legalább kiadtad magadból a korábban elfojtott feszültségeid egy részét, ráadásul alibid is van: nem szándékosan tetted. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!