Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Alvajártam? Vagy mit csinálhat...

Alvajártam? Vagy mit csinálhattam? Nem emlékszem semmire.

Figyelt kérdés
Tehát, voltunk kétnapos kiránduláson, egész éjjel fent voltunk, aztán reggel 4 órakor nagyon álmos voltam, és elaludtam 10 percre. A haverjaim mesélték, hogy elaludtam 10 percet kb, aztán felébredtem, körbenéztem, felálltam és bementem a wc-be, csapkodtam az ajtót, meg azt kiabáltam hogy hol a cipőm? Meg bementem más szobájába, feltettem az asztalra a cucctáskáját, kerestem benne a cipőmet, haveromék mondták hogy az nem a mi szobánk, én meg azt válaszoltam és? ki kérdezte??? meg bunkó voltam mindenkivel, rohadt csunyán beszéltem... Ezt az egészet reggel mesélték el, meg még pár dolgot amit csináltam le is videozták... Tehát, miért nem emlékszem én erre? Mi erre a magyarázat? Mikor mesélték, néhol néhol beugrott hogy ja télleg erre emlékszem is...
2011. máj. 22. 18:38
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
ja és a nem alvás miatt egész nap hallucináltam, meg nem emlékeztem semmire
2011. máj. 22. 18:42
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha alvajáró lennél, bizonyára már mondták volna máskor is, például családtagok, hogy furcsa dolgokat művelsz esténként.Inkább arról lehet szó, hogy az alváshiány megviselte az idegeid.Ez máskor is előfordulhat, ha nem alszol eleget.
2011. máj. 22. 18:51
 3/11 A kérdező kommentje:
köszönöm!csak tök furcsa volt h nem emlékeztem semmire :/
2011. máj. 22. 18:52
 4/11 eNerdzsy ***** válasza:

Az idegrendszer produkál rendellenességeket alváshiány miatt.

Néhány nap alatt visszafordíthatatlan elmezavar is felléphet, ha valakit egyáltalán nem hagynak aludni.

2011. máj. 22. 19:21
 5/11 anonim ***** válasza:

Simán alva is járhattál. Láttam már - szintén osztálytábor volt - egy srác aki a lányok szobájába akart vizelni.

Alvashiány is közrejátszhatott a dologba

2011. máj. 22. 22:26
 6/11 anonim ***** válasza:

nem kell fosni hallottam már ilyenekről, és ott is az alváshiány volt a felelős!

nem kell parázni ha eleget alszol! (am rohadt vicces lehetett :D)

2011. máj. 23. 19:48
 7/11 A kérdező kommentje:
jah mikor mesélték meg mutatták a vidiket kurv*ra röhögtem :D:D:D mer nem emlékeztem semmire és igy ge*i vicces volt :D
2011. máj. 24. 10:17
 8/11 anonim ***** válasza:
nem szívtál előtte, vagy hagytad poharadat valahol?
2011. máj. 26. 21:12
 9/11 A kérdező kommentje:
nem :D:D nem ittunk semmit :D meg nem szivtunk semmit :D
2011. máj. 27. 07:13
 10/11 anonim ***** válasza:

Csak annyival egészítem ki a válaszokat, hogy tisztára emlékeztet az effajta jelenség arra, amikor hipnotizálnak valakit. Nyugi, az sem lehet veszélyes általában. Amit az ember egyáltalán nem tenne meg, arra képtelenség hipnotizálni is az illetőt. A te esetedben meg nem tudom, ez már a pszichológiai értelemben vett alvajárás-e, de az alváshiány valóban belejátszhatott. Ilyen esetben is a felszínre kerül egy csomó tudattartalom a tudatalattiból, oda meg többnyire elfojtott érzelmek szoktak kerülni többnyire és legnagyobbrészt kisgyermekkorból, csecsemőkorból, magzati állapotból. ;)

De nem csak ezen időszakokból.

Azaz nem véletlen, ha bunkó voltál; végső soron semmi baj, valszeg éber állapotodban gyakran elfojtod a haragod, azonban az esemény során meg feltört valamelyest. Legalább kiadtad magadból a korábban elfojtott feszültségeid egy részét, ráadásul alibid is van: nem szándékosan tetted. :)

2011. máj. 28. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!