Alvajártam? Vagy mit csinálhattam? Nem emlékszem semmire.
Figyelt kérdés
Tehát, voltunk kétnapos kiránduláson, egész éjjel fent voltunk, aztán reggel 4 órakor nagyon álmos voltam, és elaludtam 10 percre. A haverjaim mesélték, hogy elaludtam 10 percet kb, aztán felébredtem, körbenéztem, felálltam és bementem a wc-be, csapkodtam az ajtót, meg azt kiabáltam hogy hol a cipőm? Meg bementem más szobájába, feltettem az asztalra a cucctáskáját, kerestem benne a cipőmet, haveromék mondták hogy az nem a mi szobánk, én meg azt válaszoltam és? ki kérdezte??? meg bunkó voltam mindenkivel, rohadt csunyán beszéltem... Ezt az egészet reggel mesélték el, meg még pár dolgot amit csináltam le is videozták... Tehát, miért nem emlékszem én erre? Mi erre a magyarázat? Mikor mesélték, néhol néhol beugrott hogy ja télleg erre emlékszem is...2011. máj. 22. 18:38
11/11 anonim válasza:
A párom is pont ezzel a problémával küzd. Ezerszer elküldték mindenféle vizsgálatra, mert azt hittük alvajáró. :D De nem találtak nála semmit. Azt mondták, hogy a kimerültségtöl van. ö is mászkál éjjel szobáról szobára, keresgél, de nem tudja mit...:D és nem lehet hozzá szólni, mert akkor lenyel keresztbe. És persze ahogy te, ö sem emléxik másnap semmire az egészböl. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!