Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemet lát a gyermekem?

Szellemet lát a gyermekem?

Figyelt kérdés
Olyan szülöket keresek,akik tapasztalták gyermekük szellemlátását.segitsünk egymásnak!
2011. dec. 26. 23:01
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
49%
igen igen, az igazi paraszti felfogás, beszűkült tudatrendszerrel, papolhattok a munkáról és a kenyérről csak az a helyzet hogy az emberek többsége ezzel a tudattal semmire nem vitte, max annyira hogy robotolásból, panaszkodásból áll az életük. mindenki maga dönti el mit választ :)
2012. jan. 2. 12:27
 42/53 anonim ***** válasza:
39%

Érdekes, hogy az ezob*zik rendszeresen írják ezt a beszűkültséget, mivel hogy, aki nem hisz szellemekben, jósokban, vámpírokban, 404-ben, az beszűkült.

Ellenben a tudományosan bizonyított tények, elméletek ellen hőbörögnek, hogy csak kitaláció, nincs bizonyítva, csak az unatkozó fizikusok, kémikusok szórják el hülyeségekre a sok pénzt...

Úgy gondolom munkatáborral kéne büntetni a hülyeséget, hátha lendítene kicsit az országon...

2012. jan. 2. 13:24
 43/53 anonim ***** válasza:
0%

Tulajdonképpen az a veszélyes ebben a babonaságokban, mint a kérdező írásaiból is látszik, és egyes válaszadó gondolataiba, hogy ha a szülő komolyan veszi a gyermek ilyen fantázia szülte látását ami csak kivetült kép az agyból, és neki kezd kérdezgetni a gyermeket, akkor szinte megerősítési abban amit az agy hibásan kivetít és sajnos meg van az a veszélye rögzül.

Minél nagyon fantáziájú egy gyermek annál jobban felléphetnek ilyen téves látási hallucinációk. Az unokámnál is volt több eseteb, hogy látott ezt azt, rákérdeztem aztán azt mondtam ne foglalkozz vele-- de én se kérdeztem többet eltereltem a figtyelmét--elmultak ezek a hibás látási hallucinációk

Az a legveszélyesebb, hogy az agty olyan szerekenty, hogy valamit lát homályosan bizonytalan formaként egty árnyékot amelyet talán mi keltetünk mozdulásunkkal vagy kívülről vetül be-- De az agy kiegészíti minden ilyen részlet látásunkat akkor ha nem gyermeki ha nem hallucináció hanem valódi fény-árnyék villanás --ha ezt komolyan vesszük akkor a tudat kiegészíti és már kész is a feltételezés, majd nem sokkal később már esküszik is rá az ember.

Nem helyes belebonyolódni az ilyen dolgokba, mert az emberi agyban rengeteg kérdés van amire ha akarja ha nem akarja válaszokat keres-- hisz igy működik az agyunk logikailag--ha nem ilyen lenne akkor nem lehetnének fantasztikus álmaink, szinte kész regények amiket megálmodik olykor az ember.

De így születnek sajnos a babonaságot teremtő téveszmék is sajnos!

Aki pedig tudatlanul fel ül minden féle marhaságnak ami keletről bezúdult, mint meditációs őrület akkor ne csodálkozzon hogy skizofrénné válik észrevétlenül.

Nagyon veszélyesek ezek a dolgok semmit se szabad túlzásba vinni ami az elménket veszi igénybe.

2012. jan. 2. 20:07
 44/53 anonim ***** válasza:
0%
általános tévhitek sokasága :)
2012. jan. 2. 20:16
 45/53 A kérdező kommentje:
Na igen.kivetülés az agyból,meg árnyak...a férjem lassan 2 éve lehülyéz,h ilyen ökörségeket állitok,h a gyerek lát vkit.most h látta miket csinál a kicsi érdekes módon el akar költözködni(velünk együtt)nem gyözködni akarlak titeket,hanem hasonló családokat keresek.akivel ilyenek nem történtek,természetes h nem értik és hiszik az egészet.ez normális.amugy mióta eltüntettük a macskát a lakásból,azóta nem történt semmi.a gyerek felszabadult.aki ezt tanácsolta,annak köszönöm!
2012. jan. 2. 21:27
 46/53 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon érdekes ez a költözködés - mint ösztönös valami az emberben. S nem is olyan butaság. A Földi kisugárzás nem egyforma, s egy kertes-háznál még jobban hathat az emberre.

Más erővel sugárzik a föld elektromosan és egy gyermek de még egy felnőtt is megérezheti ami esetleg megváltoztatni képes a gondolkodást is a valóságunk torz érzékelését idézheti elő.

Ugyan így hathat jó értelemben, gyógyító hatással szinte feltöltheti az embert.

tehát ha valaki személyektől függetlenül egy adott helyen sorvadozik vagy épp nyugtalan rosszul alszik akkor nem a szellemeket kell vizionálni, hanem arra kell gondolni hogy ott a föld elektromos kisugárzása számára nem jó. Hisz nem vagyunk egy formák.

Ez hasonló az emberek közötti szimpátia érzéshez--azt gondoljuk a másik ember unszimpatikus, mert idegesítő, fárasztó, holott maga az ember rendes tulajdonképpen viszont a kisugárzása elektromos értelemben számunkra nem megfelelő.

S most ne spekuláljon senki semmiféle EZO marhaságot -- ez az élőnek elektromágneses fizikai jellemzője, minden misztika nélkül

2012. jan. 2. 23:34
 47/53 anonim válasza:
Tavaly vigyáztam egy kis lányra,akkor még nem volt 2 éves sem,és hát játszottunk erre-arra,egyszer csak a szoba másik sarkába nézett,ami elég üres volt..és kiabálni kezdett,h:"ne bánts,ne bánts"... nem volt ott senki és semmi,hát egy pillanatra megijedtem,és így utólag is ki ráz a hideg ettől..
2012. jan. 4. 00:11
 48/53 anonim ***** válasza:
Egy bácsit látott o_O én mikor egy kislányra vigyáztam (3 éves volt) egyszer pelenkáztam és egyszer csak elkezdet mutatni a mögöttem lévő szekrény fölé és el is kezdett nevetni. Kérdeztem hogy miaz? Az mondta hogy vicces a szekrényen ülő bácsi és néni. Hátra néztem de nem láttam semmit. Aznap este nem aludtam.
2012. febr. 6. 12:02
 49/53 anonim ***** válasza:
A gyerekek egy ideig látják a szellemeket. Az elküldésére több lehetőség is van, papot kell hívni, vagy a Táltos irodát. A szellemek valósak, de sajnos sok ember ezt nem képes elhinni, amíg nem tapasztalja...
2012. júl. 11. 11:39
 50/53 vistakri válasza:
szerintem felejtsd el a látnokokat hívj egy papot szenteltesd fel a házad és kész.
2013. jún. 10. 11:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!