Szellemet lát a gyermekem?
Csak azt ne! A médiumok a látnokok a legnagyobb kacsa.
Nem korzóznak holt lelkek a valóságunkban, mert a föld ereje lehúzza az első percekben, és onnan nincs visszatérés soha, mert eggyé válik az isteni energiával!--Hacsak az első percekben nem kezdik újraéleszteni és vissza-vissza rángatni az utolsó- útról a lelket.
Nem szabad minden blőttséget elhinni. A gyereknek vizionálásával pedig abszolút nem kell foglalkozni, főleg nem kérdezgetni, megtárgyalni, mert csak jobban bele bonyolódik a gyermek a vízióinak témájába.
Tudomásul kell venni, hogy az ősök által örökölt tudati emlékek feszültsége nagyon erős-ezért kivetülhet a szem lencséig ahol a valósággal egyszerre látja az illúzió képet. Ahogy a gyermek növekszik úgy erősödnek a test illetve lélek energiák, az örökletesek pedig elsimulnak, semmivé válva.
Bármit mond nem kell meghallani, sőt el kell terelni a figyelmét más témára, játékra, evésre.
Az ilyen médiumokkal gurukkal pedig ne foglalkozzatok, mert szélhámosság a köbön csak a pénzeteket dobjátok ki.
Higgyétek el nekem, annyi manapság a szélhámosság, hogy bődületes! Csak azért nem bántom őket, mert olykor a pénz a munka nélküliség az oka, na és a mai kor esztelensége.
Hi! láttam 1-2 értelmes kommentet ahogy végigfutottam rajta. gyakori kérdéseken ilyen téren ne várj sok segítséget ezoterikus téren. [link]
Ezen az oldalon a tapasztalattárba leírhatod, értelmes válaszokkal fognak szolgálni. a gyerekek annyi idősen még látják a természetszellemeket és tartják velük a kapcsolatot de mivel ezt a szülők és más felnőttek úgy kezelik hogy képzeletbeli barátok és ezt tanítják a gyereknek, rosszabb esetben leszidják hogy mit képzel meg hogy bolond, ezért a gyerek elfogja veszteni képességét. Minnél fiatalabb a gyerek annál érzékenyebb ezekre a dolgokra, esetleg még születés előtti tapasztalatokról is beszámolhatnak. az emberek eléggé meglepődnének ha megtudnák vagy megtapasztalnák mi a teljes valóság.
" az emberek eléggé meglepődnének ha megtudnák vagy megtapasztalnák mi a teljes valóság."
Hát még te, hogy meglepődnél, ha megtudnád mekkora álomvilágban élsz...
Szellemek, horoszkóp, mikulás, húsvéti nyúl...
Ti biztos boldogabbak vagytok attól, hogy hisztek ezekben, attól még egy épeszű ember csak nevet, habár néha ez már inkább ijesztő szerintem...
Közelebb vagyunk a sötét középkorhoz, mint azt bárki gondolná...
nagyon igazad van 39/39 annyi marhaság beömlött hazánkba, hogy ha a kutya megenné belepusztulna, az ember csak meghülyül tőle.
Munka, kenyér helyett ezt kapta a népünk; mondván ha meséket hallgat, és illúziókkal etetik, addig nem jut eszébe hőbörögni--jó az Isten majd ad, munkát is kenyeret is békességet is nem igaz? Csak reménykedjetek... jó szórakozást...
A lélekvándor oldalt pedig kérdező, messzi ívben kerüld el, egy bigottak és babonaságban hívők gyülekezete akik egymást is etetik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!