Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemet lát a gyermekem?

Szellemet lát a gyermekem?

Figyelt kérdés
Olyan szülöket keresek,akik tapasztalták gyermekük szellemlátását.segitsünk egymásnak!
2011. dec. 26. 23:01
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:
Végre nem csak süket fülekre leltem!én édesapámra gondoltam.ma is látta többször is,az utcán is mutogatta a házunk elött,h ott van.nem kérdeztem,a kisfiam odafordult hozzám és mondta:anya bácsi ott.többször visszakérdeztem.este pedig anyunak is megmutatta.kézen fogta és a nappaliba hivta és ugyanúgy mutatott a semmire,h bácsi.elég félelmetes.akivel erröl beszéltem,mondta h örüljek a gyerek képességének.na gondolhatjátok...ha van hasonló tapasztalat irjatok!
2011. dec. 27. 23:08
 22/53 A kérdező kommentje:
Mindenesetre megfogadom a jótanácsokat,köszönöm.sokat jelent a kivülállók szava,lehet h olyan tanácsot mondanak,ami beválik.legalábbis megnyugtat.
2011. dec. 27. 23:11
 23/53 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Kislányom 2 és fél éves kora körül látott egy fekete kalapos bácsit!

Amikor már többször mondta, több alkalommal akkor megkértem a bácsit menjen el hagyón minket, nyugodjon békében!

Azóta nem emlegette a bácsit. már 3 és fél éves!

2011. dec. 28. 06:41
 24/53 anonim ***** válasza:
10%

Szegény kislány.

Szar lehet ilyen fogyatékos szülők mellett felnőni.

2011. dec. 28. 09:39
 25/53 anonim ***** válasza:
90%
ma:09.39-nek. Majd ha a gyermeked valami olyasmit lát, érez tapasztal, amire nem fogsz megnyugtató választ adni, akkor majd rohanj vele ideggyógyászhoz, tömesd tele antidepresszánsokkal, meg mindenféle sz@.okkal. És ha majd nem használt, akkor gyere vissza ide, olvasgasd a válaszokat. Hátha majd rájössz, ki a fogyatékos! Amúgy meg nem tudom minek jönnek ide írogatni azok, akik nem tudnak mit kezdeni az ezotéria kategóriával. Esetleg orgazmusuk lesz, ha beszólogathatnak név nélkül?
2011. dec. 28. 16:58
 26/53 anonim ***** válasza:
13%

A gyerekeknek a látás és kép alkotása még nem tökéletes. Tehát ha valakit lát kalapos bácsit, akkor azt a látócentrum kivetítette hibásan a szembe és egyszerre látta a valósággal--félelmetes, mert szabályosan egy skizofrén tünet. DE kicsi gyermekkorban fordulhat elő, hogy vagy a már látott élmény elevenen ott van mint feszültség kópia az agykérgen, nem lett elsimítva és helyére téve, vagy az őseinktől örököltek nagyon erős emlékképeket amelyek sokkal erősebbek, mint a gyermeki agy illetve lélek energia így amíg el nem simul, és nem kerül a múlt-raktárba, addig kivetülhet, mint kép a látóideghez és szemlencsére.

Hasonlóan lehet jelen számtalan furcsa emlék is gondolatokként egy látott valamivel kapcsolatban--azt mondja a gyerek--én már jártam itt régen--holott soha nem volt velünk ott-- Ez szintén átörökített a DNS-n az őseinktől.

Tehát kérdező kedvesem, ha soha nem látott a gyermeked ilyesmit, és még is lát a lakásban-- akkor az őseitek közül valakinek az emléke van ott elevenen, majd elmúlik ne aggódj, nem betegség, de nem is szellem.

A szellemek különben se hordanak kalapot, mert energia szálakból felépítettek, megrajzolt formációk. De nem is korzóznak itt a valóságunkban, mint egyesek mesélgetik-hazugság.

Csak az ismeri milyen is a lélek aki átélte és megtapasztalta a lélekként való létformát is.Ezt mesélem el egy könyvemben, mit tapasztaltam egész életemben sok ezerszer kilépéseim" alkalmával, milyen az isteni valójában, milyen a Földünk valójában. Mit jelent élni és mit jelent meghalni.

2011. dec. 28. 16:58
 27/53 anonim ***** válasza:
8%

Bambanyul, találó a neved.

Majd ha az én gyermekem ilyesmiket lát, akkor elmondom neki nyugodtan érthetően, hogy nincs ott senki, majd nem fogok vele foglalkozni, mivel tudom, hogy a gyermeki képzelőerő igen nagy, de majd kinövi és kész.

Szellemeket, angyalokat, vámpírokat, zombikat nem láthat, mert ilyenek nem léteznek, és elég elszomorító, hogy felnőtt emberek elhisznek ilyen marhaságokat, dehát végülis kell az ostoba aljanép is a világba, különben a marketingesek kinek adnák el a sok szemetet, hogy fejlődjön a gazdaság...

2011. dec. 28. 17:08
 28/53 anonim ***** válasza:
90%
Kedves mami! Azért ne mondd, hogy hazugság, mert nem illendő. A kalap az csak egy dolog. Nyilván nem zárja ki ugye, hogy az energiaszálak jelenléte egy adott helyen, érzékelve valaki által, felismerhető legyen egy még tiszta tudatú gyermek számára, kapcsolódva egy emlékképhez? Biztosan ismerős a "dalmata a holdon" kép. Csak azért látjuk ugye a holdbéli tájon, mert már láttunk dalmatát. Ha egy gyerek érzékel,lát egy "jelenséget" nem lehet, hogy rávetíti annak az illetőnek az emlékeiben meglévő képét is? A szellemrezgések is valakiknek az "ujjlenyomatai". Tehát ha ismerted, akkor felismerheted. Nem? Igen, szerintem sem korzóznak itt közöttünk. De bárhol járunk-kelünk a világban, nyomot hagyunk magunk után, helyeken, tárgyakon, emberekben. Ez elhalványul, eloszlik egy idő után. Attól függ, mikor engedik el. Ezért nem is tanácsoltam a kérdezőnek, hogy parázzon, szaladjon papért, vagy ilyesmi. Csak azt, hogy menjen oda a kicsivel együtt, és barátkoztassa meg a valamivel. Illetve, mondja meg a "bácsinak" is, hogy menjen. Lehet, másoknak, de nekem is az a furcsa, amit te magad a kilépéseidről mondasz. De attól, hogy nem világos, még nem hazugság.
2011. dec. 28. 19:46
 29/53 A kérdező kommentje:
Nem mondtam,h kalapot visel.amúgy ma is mutatta a kisfiam a bácsit.remélem elöbb-utóbb elfelejtödik a dolog.
2011. dec. 28. 21:07
 30/53 Tim33 válasza:
Énis láttam pont a nagypapámat 7-8 évesen pedig 1-2 éveskoromban halt meg,és csak 1-szer
2011. dec. 29. 01:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!