Szellemet lát a gyermekem?
Szia! Kislányom 2 és fél éves kora körül látott egy fekete kalapos bácsit!
Amikor már többször mondta, több alkalommal akkor megkértem a bácsit menjen el hagyón minket, nyugodjon békében!
Azóta nem emlegette a bácsit. már 3 és fél éves!
Szegény kislány.
Szar lehet ilyen fogyatékos szülők mellett felnőni.
A gyerekeknek a látás és kép alkotása még nem tökéletes. Tehát ha valakit lát kalapos bácsit, akkor azt a látócentrum kivetítette hibásan a szembe és egyszerre látta a valósággal--félelmetes, mert szabályosan egy skizofrén tünet. DE kicsi gyermekkorban fordulhat elő, hogy vagy a már látott élmény elevenen ott van mint feszültség kópia az agykérgen, nem lett elsimítva és helyére téve, vagy az őseinktől örököltek nagyon erős emlékképeket amelyek sokkal erősebbek, mint a gyermeki agy illetve lélek energia így amíg el nem simul, és nem kerül a múlt-raktárba, addig kivetülhet, mint kép a látóideghez és szemlencsére.
Hasonlóan lehet jelen számtalan furcsa emlék is gondolatokként egy látott valamivel kapcsolatban--azt mondja a gyerek--én már jártam itt régen--holott soha nem volt velünk ott-- Ez szintén átörökített a DNS-n az őseinktől.
Tehát kérdező kedvesem, ha soha nem látott a gyermeked ilyesmit, és még is lát a lakásban-- akkor az őseitek közül valakinek az emléke van ott elevenen, majd elmúlik ne aggódj, nem betegség, de nem is szellem.
A szellemek különben se hordanak kalapot, mert energia szálakból felépítettek, megrajzolt formációk. De nem is korzóznak itt a valóságunkban, mint egyesek mesélgetik-hazugság.
Csak az ismeri milyen is a lélek aki átélte és megtapasztalta a lélekként való létformát is.Ezt mesélem el egy könyvemben, mit tapasztaltam egész életemben sok ezerszer kilépéseim" alkalmával, milyen az isteni valójában, milyen a Földünk valójában. Mit jelent élni és mit jelent meghalni.
Bambanyul, találó a neved.
Majd ha az én gyermekem ilyesmiket lát, akkor elmondom neki nyugodtan érthetően, hogy nincs ott senki, majd nem fogok vele foglalkozni, mivel tudom, hogy a gyermeki képzelőerő igen nagy, de majd kinövi és kész.
Szellemeket, angyalokat, vámpírokat, zombikat nem láthat, mert ilyenek nem léteznek, és elég elszomorító, hogy felnőtt emberek elhisznek ilyen marhaságokat, dehát végülis kell az ostoba aljanép is a világba, különben a marketingesek kinek adnák el a sok szemetet, hogy fejlődjön a gazdaság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!